Access Consciousness™

Az Access Consciousness™ azt jelenti szó szerint, hogy hozzáférni a tudatossághoz. A tudatosság a hajlandóság és képesség, hogy életünk minden területén teljes mértékig és éberen jelen legyünk ítélkezések nélkül. “A tudatosság mindent magába foglal és semmit nem ítél meg.”™ Az Access Consciousness™ arról szól, hogy kiemeljen a dualitásból, szabályokból és korlátokból, hogy a végtelen lehetőségeket válasszuk, ne a korlátozásokat. Mert mindig van választásunk!

A jelenleg is dinamikusan fejlődő Access Consciousness™ alapjait Gary M. Douglas alkotta meg 20 évvel ezelőtt. A módszer, szemlélet, életmód folyamatos fejlesztésében és oktatásában Gary társa Dr. Dain Heer.
Hogy mi a szösz is az Access, azt ebben a videóban magyar felirattal mondja el az alapító Gary M. Douglas, a társ alapító Dr. Dain Heer és még sokan mások.

Az Access soha nem akar meggyőzni semmiről. Nem várják el, hogy bevegyél, elhiggy bármit vagy kövess olyat, ami neked nem működik vagy neked nem igaz. Egy olyan helyre szeretne elvinni, ahol megengedésben lehetsz MINDENNEL – még a csúffal, rosszal és a jóval is. 
“…Kérlek, tudd azt is, hogy a könyv számos részét úgy terveztük meg, hogy kérdésbe vigyen azzal kapcsolatban hogy mi igaz számodra, ahelyett, hogy egy nézőpontot mutatna neked, amit be kellene venned. … miközben eltűnődsz rajtuk, eljuthass a saját tudásodhoz. ” – Dr. Dain Heer – Létezz önmagadként és megváltozik a világ c. könyvéből.
Az Access célja ebben a jelmondatban tükröződik: „Megerősíteni mindenkit, hogy tudja, amit tud!” Ez mindig arról szól, hogy TE tudod, hogy mi igaz neked, és mi működik számodra, nem másokat másolva vagy az alapján, amit ők mondanak rólad. Nincs hierarchia az Accessben, mert mind folyamatosan változunk. Facilitátorok, azaz segítők annak, akik lehet, hogy épp egy lépéssel előtted járnak az úton, de jobbak vagy többek, mint TE!  Minden személyt arra bíztat az Access, hogy fogja az eszközöket és alkalmazza mindarra, amit meg szeretne változtatni. Ez lehet bármi: magánélet, párkapcsolatok, személyes fejlődés, vagy a gyerekekkel, vállalkozással, munkával vagy akár a testeddel való munka.
Az Access Consciousness™ arról szól, hogy kiemeljen a dualitásból, szabályokból és korlátokból, hogy a végtelen lehetőségeket válasszuk, ne a korlátozásokat. Mert mindig van választásunk! Arról szól, hogy képesek legyünk változásokat létrehozni önmagunkban, hogy szabad akaratunkból változtassunk azon, amin szeretnénk.

Az Access olyan helyre akar eljuttatni, ahol azt teremted, ami működik neked. Az Access® eszközök tárháza, melyek segítenek elengedni dolgokat és melyet te magad is használhatsz.

Amit az Access Consciousness™ben csinálunk, az nem az, hogy választ adunk. Ezek (az eszközök) arról szólnak, hogy kinyitják az ajtót arra, amit még nem ismertél el, nem érzékelted, nem tudtad vagy nem akként léteztél. Az Access megadja neked a lehetőséget, hogy ezt teremtsd és válaszd.

Nagyon hasznos találni egy-két eszközt, ami tetszik, amely kíváncsivá tesz. Játssz velük, használd őket mindenféle helyzetben, hogy felfedezd őket! Nézőpont és elvárások nélkül, csak figyeld meg, mi történik! Azáltal, hogy egyszerre egy-két eszközt használsz csak, sokkal nagyobb rálátást kapsz, hogy hogyan működnek, és mi lehetséges általuk. Évek múltán is olyan rétegeit fedezheted fel ezeknek az egyszerű és alap eszközöknek is, amely korábban elképzelhetetlen lett volna és soha nem gondoltad, hogy ez “ezt” jelenti – saját tapasztalatom.

Olyan eszközt is tartalmaz az Access eszköztára, melyek energetikai body processzek. Ilyenek például:

Ezekről bővebben olvashatsz az Access menü pont oldalain és a Access hivatalos honlapján: www.accessconsciousness.com/hu/

Az Access nem gyógyít, nem gyógymód. Az Access Consciousness™ben technikák, eszközök és processzek segítenek abban, hogy megváltoztassuk azokat a dolgokat az életünkben, amitek szeretnénk. Ez a tudatosságról szól, arról, hogy képesek legyünk változásokat létrehozni önmagunkban vagy változtassunk azon, amin szeretnénk. Mindezt tudatosan tehetjük, éberen arra, hogy választásaink mit is teremtenek valójában – ez az éberség.

„Az Access célja, hogy eljuttasson minket arra a pontra, ahol elég tudatosak vagyunk, hogy változásokat hozzunk létre önmagunkban, így növelhetjük a lehetőségét az életünkben jelen lévő traumák, drámák és esztelenség megváltoztatásának. … A tudatosság a lehetősége annak, hogy eltöröld az elkülönülés minden falát.
Mi kellene ahhoz, hogy ez itt valósággá váljon?

Conscious Parents Conscious Kids c. könyv, Access Consciousness Publishing LLC, USA, 2013

 

 

A web- és Facebook oldalamon található információk nem helyettesítik az orvosi, szakorvosi vagy bármely egyéb szakértői tanácsadást. Ezen információkat valamint a konzultációkon ill. videókban elhangzottakat mindenki saját felelősségére és döntése alapján használhatja vagy alkalmazhatja saját életében.
A weboldalamon, a Facebook oldalamon leírt és videókban, konzultációkon alkalmazott módszerek nem diagnosztizálnak és nem is gyógyítanak. Egyik általam használt és ismertetett eszköz/módszer, rendszer ill. konzultációs sem irányul egészségügyi tevékenység folytatására, pszichoterápiás eljárásra, sem annak kiegészítésére, támogatására, bármely az egészségügyről szóló 1997. évi CLVI. törvény (a továbbiakban Eü. tv.) hatálya alá tartozó kovencionális van nem-konvencionális gyógyító eljárás folytatására. Nem kezelek betegségeket, tüneteket, nem gyógyítok, ilyen jellegű problémákkal megfelelő orvoshoz, szakorvoshoz kell fordulni. A konzultációk semmilyen formában nem helyettesítik a betegségek orvosi diagnosztizálását és kezelését, nem céljuk sem a betegség megelőzése, sem a gyógyulás támogatása. Nem tételezek fel és nem garantálok semmilyen fizikai, mentális, emocionális, spirituális és pénzügyi eredményt. Az összes szolgáltatás, amit nyújtok és információ, amit adok, általános oktatási és szórakoztatási célt szolgál, és nem alkalmas semmilyen betegség vagy egészségügyi probléma gyógyításra vagy kezelésére és nem alkalmazom őket az Eü törvényben maghatározott céllal.