Access Bars® és a gyerekek – miért ne?

Egy olaszországi általános iskola gyermekei kíváncsi voltak az Access Bars®ra. Iskolájukban ezek a gyermekek egy (Access Consciousness™ által dokumentált) projekt részét képezték, ahol 2018-ban hetente egyszer, 8 héten keresztül, az iskolai nap folyamán Access Bars®ban részesültek. A gyerekek a következőket mondták arról, hogy érzik magukat egy Bars® után:

“Úgy érzem, mintha repülnék…”

“Utána úgy érzem, nincsenek rossz gondolataim, csak jó dolgok.”

“Úgy érzem, mintha egy nyaralás után sétálnék vissza az osztályba.”

Ennél a videónál nem tudok sokkal többet mondani:

 

Ha mégsem kattintottál a videóra, hát jól van… Leírom a saját tapasztalatom, mint:

  • édesanya, aki a gyerekeinek ad Bars®t
  • mint Facilitátor, aki gyerekeknek is oktatott Bars®t
  • + kaptam gyermektől is Bars®t…. és elmondhatom, hogy sokkal, de sokkal másabb, mint egy felnőtté…

mindenképpen javaslom próbáld ki, ha teheted! Sok tini van már Access Consciousness™ tanfolyamon. Ha tudnak Bars®t adni, kérj! Vagy vidd el a gyermekedet is egy Bars® tanfolyamra, így tudtok mindig cserélni otthon… Egy élmény, én már megtapasztaltam!!!!!

2022 nyarán egy nagyon kedves felkérést kaptam: Bálintnak van egy beszélgetős műsora a ChildHood Chanel nevű gyerekeknek és fiataloknak szóló rádióban, minden szombaton délután 4 órától. Olyan szakembereket vagy érdekes embereket szólaltat meg, akik a korosztálya számára is fontos vagy izgalmas dolgokat mondanak. Ide készített beszélgetést velem Bálint a Bars®ról és bach-virágokról.
Fogadjátok szeretettel:
https://anchor.fm/childhood-channel-3?fbclid=IwAR2VRl0tDbSw8FsYnYCtOAXX1iOFw8x0ZMCWLuxKuWx2hd39https://www.facebook.com/ChildHoodChannels123/KNw6ytx5Sfw

Szóval mi változik, ha Bars®t adsz a gyerekeidnek – mondjuk, a rendszerességhez hasonló gyakorisággal…. saját tapasztalatom alapján ? ?

  • lecsökkennek a “tini mizériák”, a hisztik,
  • jobban tudnak koncentrálni,
  • könnyebben tanulnak és hívják elő a tudást (a sok zavaró információt a Bars®zal csökkented),
  • jobb alvást tehet lehetővé,
  • segíti az összeszedettebb gondolkodást stb.

Én ezt tapasztaltam, mióta a gyerekeimnek adom otthon (2017) a Bars®t!

El is viheted egy Bars® tanfolyamra magaddal gyermekedet. Tudtad, hogy gyermekeknek felnőtt kísérővel 15 éves korig ingyenes, 16-18 éves kor között pedig félár? A gyerekek saját, nekik szóló kézikönyvet kapnak a tanfolyamon, oklevéllel.

Ha szeretnél feliratkozni a hírlevelemre, azt erre a linkre kattintva megteheted!

Access Bars és a gyerekek

Access Bars és a gyerekek

 

 

A web- és Facebook oldalamon található információk nem helyettesítik az orvosi, szakorvosi vagy bármely egyéb szakértői tanácsadást. Ezen információkat valamint a konzultációkon ill. videókban elhangzottakat mindenki saját felelősségére és döntése alapján használhatja vagy alkalmazhatja saját életében.
A weboldalamon, a Facebook oldalamon leírt és videókban, konzultációkon alkalmazott módszerek nem diagnosztizálnak és nem is gyógyítanak. Egyik általam használt és ismertetett eszköz/módszer, rendszer ill. konzultációs sem irányul egészségügyi tevékenység folytatására, pszichoterápiás eljárásra, sem annak kiegészítésére, támogatására, bármely az egészségügyről szóló 1997. évi CLVI. törvény (a továbbiakban Eü. tv.) hatálya alá tartozó kovencionális van nem-konvencionális gyógyító eljárás folytatására. Nem kezelek betegségeket, tüneteket, nem gyógyítok, ilyen jellegű problémákkal megfelelő orvoshoz, szakorvoshoz kell fordulni. A konzultációk semmilyen formában nem helyettesítik a betegségek orvosi diagnosztizálását és kezelését, nem céljuk sem a betegség megelőzése, sem a gyógyulás támogatása. Nem tételezek fel és nem garantálok semmilyen fizikai, mentális, emocionális, spirituális és pénzügyi eredményt. Az összes szolgáltatás, amit nyújtok és információ, amit adok, általános oktatási és szórakoztatási célt szolgál, és nem alkalmas semmilyen betegség vagy egészségügyi probléma gyógyításra vagy kezelésére és nem alkalmazom őket az Eü törvényben maghatározott céllal.