Access Bars® kurzus (részletes)

Az épp aktuális kurzusok és események listáját itt találod: www.facebook.com/VasasEszter események
Ha ketten vagytok, akik leszeretnétek végezni, akkor számotokra külön időpont választás lehetséges!

Hogyan lehetne ez még ennél is jobb?
2018. Május 1-től még 3 db Access processz került be a Bars® tananyagba!

Nem csak az Access Bars®t tanulhatod meg a kurzuson, de mostantól még 3 másik Access® processz is. Érdemes felfrissíteni a tudásod (ismétlőknek és 16-18 év közöttieknek féláron, 15 éves kor alatt fizető résztvevővel ingyenes)!!

Ízelítőül:
– az egyik processz segíthet túllépni olyan eseményeken, amik régen történtek, ám még mindig úgy élnek bennünk, mintha ma történtek volna vagy épp olyan mély nyomot hagytak, hogy akkortól életünkben új időszámítás kezdődött.
– akik nem tudnak dönteni, azoknak adhat igazi segítséget a másik processz. Segíthet lezárni a múltat és mást választani: vagy kilépünk vagy folytatjuk, mindegy. A döntés végre megszülethet bennünk.

Érdekesen hangzik?
Próbáld ki! Én már sokszor adtam ezeket a processzeket és imádom őket és a hatásukat: a szabadságot, amit adnak! Részletek itt: Az Access Bars® tanfolyamról

Mi lenne, ha egy (most már négy) olyan csodás eszköz lenne a kezedben, amellyel segíthetsz önmagadnak és akár az egész családodnak?

Mi lenne, hogy ha a gyerek fáradt, dekoncentrált, akkor csak 1/2 órádba telne és “regenerálhatnád” úgy, hogy utána gyorsabban tanul és mélyebben alszik? Én már sokszor megtapasztaltam.

Mi lenne, ha segítenél a szüleidnek átvészelni egy nehéz helyzetet azzal, hogy fittatod a barjaikat, ami megnyugtatja őket?

Mi lenne, ha akár a napi stresszt képes lennél hatékony módon enyhíteni bármikor? És ha mindössze 60-70 perc alatt képes lennél segíteni kitisztítani a párod fejét, ha zsong a munkahelyi gondolatoktól?

Mi lenne, ha egy olyan eszközöd lenne, amit életed végéig használhatsz akár a családodon, amikor:

  • feszületek
  • vizsgára, dolgozatra készülnek
  • előadásuk, prezentációjuk lesz
  • vagy még ennél is többre?

És mi más lehetséges még?

Az Access Bars® egy olyan eszköz, amely által másképp tudunk működni: fölösleges és zavaró gondolatok nélkül. Egy vendégem úgy fogalmazott Bars® után, hogy „Eddig azt sem tudtam, hogy zaj van és most hirtelen csönd lett!”. Ezt úgy érhetjük el, hogy a fejen található 32 pont (az angol „bar” szó jelentése: pont, sáv, szelet) érintésével változásokat indítunk be. E 32 pontban tároljuk mindazt a gondolatot, elképzelést, hiedelmet, megfontolást, érzelmet és hozzáállást, amit életünk során fontosnak találunk. Amikor a „bárjainkat futtatják” Bars® során, akkor az olyan, mintha „megnyomnánk a törlés gombot a fejünkben lévő számítógépen”. Kitisztul a fejünk a zavaró gondolatoktól, melyek folyamatosan a háttérben futnak anélkül, hogy azt észre vennénk.

Próbáltál már NEM GONDOLKODNI vagy nem gondolni semmire? Csak úgy lenni? Bars® után saját tapasztalatom, hogy olyan nyugodt lesz az ember, mint aki a halakat nézi az akváriumban. Nincsenek zavaró, karattyoló gondolatok, hogy milyen az idő, milyen ruha van rajtunk, milyen az a kocsi, ami elhaladt mellettünk stb. Egyszerűen csak létezünk. A Bars® a VAN élményét adja nekünk.

Így járul hozzá a Bars®, hogy változást idézzen elő életünk minden területén és könnyedséget teremt a testnek.

Hogy a „törlés” miért jó? Mert életünk során sokszor robotpilótaként élünk, működünk és reagálunk. Automatikusan elutasítunk vagy befogadunk dolgokat, ítélünk és berögzött nézőpontjaink vannak. Ám akkor mi van a valósággal? Mi van, ha a mangó nem is rossz ízű, ha nem minden hivatalnok lassú stb.? Ha jelen vagy és nem a robotpilóta üzemmódban, akkor sokkal több lehetőség tárul fel előtted, mint hitted volna! Futtasd a bárjaidat minél gyakrabban és jelen leszel az életedben és a múlt nem vetül a jövődbe, mint eddig.

A Bars® során megérintjük a fejen lévő 32 pontot, melyek mindenkinek ott vannak a fején. Ezek mindegyike egy-egy témakörhöz kapcsolódik, mint például: pénz, kreativitás, életformák, kommunikáció, kapcsolatok, öröm, idő stb.

Nem lehet előre megmondani, milyen eredményekkel jár majd egy Bars®, mert minden ember más.

Az Access hivatalos honlapján olvashatsz angolul is a Bars®ról.

 

Az Access Bars® kurzusról

Hossza:

A kurzus 8 órás és egy nap (mondjuk 9-17,30) ebédszünettel – ennek hosszától függ a befejezés időpontja.

Érkezés: negyedórával kezdés előtt

A kurzuson megtanuljátok mi az Access Consciousness™, mi az Access Bars®, hogyan adunk Bars®t illetve még három energetikai Access processzt valamint egyéb Access eszközöket is tanulunk. A 8 óra alatt, amit együtt töltünk két Bars® t adsz és kettőt kapsz.

Ez nem „hagyományos kurzus”, ahol ülsz, koncentrálsz, jegyzetelsz… ez egy könnyed nap, ahol nem kell semmit azonnal megjegyezned. Ezen a napon érzed jól magad, ez a lényeg, hiszen kétszer kapsz Bars®t, amikor is nem kell mást tenned, mint feküdnöd és befogadnod. Akár el is aludhatsz közben! ?

Ha ketten vagytok, akkor Ti határozzátok meg a kurzus napját!

Helyszín:
Törökbálint, Óvoda u. 4.

Általad megadott helyszín, akár az otthonod is lehet, amennyiben alkalmas ágyat tudsz biztosítani és ketten jelentkeztek a kurzusra.

Amit kérlek, hozz magaddal:

Ennivaló napközbenre (hűtő és mikró nincs).
Kérlek, hogy az ennivalóról még a nap elején gondoskodj, legyen nálad.
Ha valamiféle speciális étrendet követsz vagy ételallergiád van, kérem, gondoskodj a számodra megfelelő ételről és italról!

Amit még érdemes hozni az a kényelmes ruha. Ez lehet utcai is, ha az számodra kényelmes.
Olvasószemüveg is hozz magaddal, ha használsz!

Nem kell hozni:

Jegyzet, mentes ásványvíz, kávé, tea és minden kellék, ami a kurzushoz szükséges.

Kapsz: jegyzetet, fejábrát a gyakorlásokhoz és oklevelet.

Lemondás:

Fontos, hogy ha mégse tudsz jönni a kurzusra, azt időben jelezd kérlek. Mivel itt a párosság fontos, hiszen csak így jut mindenkinek gyakorló partner, kérem, hogy mihamarabb jelezd, ha mégsem tudsz jönni!

A tanfolyam ára:

108.000 Ft/főnemzetközileg szabott ár

Az Access Bars® kurzusok ára nemzetközileg egységes. Vannak 80 %-os országok, és Magyarországhoz hasonlóan 80%-os országok. Külföldieknek és külföldön dolgozó magyaroknak a részvételi díj a nemzetközi árlista szerint változó.

A kurzus díját a helyszínen készpénzben tudod kifizetni.

16-18 éveseknek és ismétlőknek félár! Gyerekeknek 15 éves korig fizető felnőtt kíséretében ingyenes.

Az Access Consciousness™ arról szól, hogy képesek legyünk változásokat létrehozni önmagunkban, hogy szabad akaratunkból változtassunk azon, amin szeretnénk. Mindezt tudatosan tehetjük, éberen arra, hogy választásaink mit is teremtenek valójában. Az energetikai testkezelések egyfajta eszközök a nagyobb éberség és tudatosság eléréséhez. A tanfolyamok elvégzése nem jogosít fel egészségügyi tevékenység folytatására, pszichoterápiás eljárásra, sem annak kiegészítésére, támogatására, bármely az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény hatálya alá tartozó konvencionális vagy nem-konvencionális gyógyító eljárás folytatására.

Ha szeretnél feliratkozni a hírlevelemre, azt erre a linkre kattintva megteheted!

A web- és Facebook oldalamon található információk nem helyettesítik az orvosi, szakorvosi vagy bármely egyéb szakértői tanácsadást. Ezen információkat valamint a konzultációkon ill. videókban elhangzottakat mindenki saját felelősségére és döntése alapján használhatja vagy alkalmazhatja saját életében.
A weboldalamon, a Facebook oldalamon leírt és videókban, konzultációkon alkalmazott módszerek nem diagnosztizálnak és nem is gyógyítanak. Egyik általam használt és ismertetett eszköz/módszer, rendszer ill. konzultációs sem irányul egészségügyi tevékenység folytatására, pszichoterápiás eljárásra, sem annak kiegészítésére, támogatására, bármely az egészségügyről szóló 1997. évi CLVI. törvény (a továbbiakban Eü. tv.) hatálya alá tartozó kovencionális van nem-konvencionális gyógyító eljárás folytatására. Nem kezelek betegségeket, tüneteket, nem gyógyítok, ilyen jellegű problémákkal megfelelő orvoshoz, szakorvoshoz kell fordulni. A konzultációk semmilyen formában nem helyettesítik a betegségek orvosi diagnosztizálását és kezelését, nem céljuk sem a betegség megelőzése, sem a gyógyulás támogatása. Nem tételezek fel és nem garantálok semmilyen fizikai, mentális, emocionális, spirituális és pénzügyi eredményt. Az összes szolgáltatás, amit nyújtok és információ, amit adok, általános oktatási és szórakoztatási célt szolgál, és nem alkalmas semmilyen betegség vagy egészségügyi probléma gyógyításra vagy kezelésére és nem alkalmazom őket az Eü törvényben maghatározott céllal.