Access Bars® tanfolyam (részletes)

Az épp aktuális tanfolyamok és események listáját itt találod: www.facebook.com/pg/BachTheta.VasasEszter

A következő tanfolyam itt található. 
Illetve ha ketten vagytok, akik leszeretnétek végezni, akkor számotokra külön időpont választás lehetséges!

Hogyan lehetne ez még ennél is jobb?
2018. Május 1-től még 3 db Access energetikai testkezelés került be a Bars® tananyagba!

Nem csak az Access Bars® stresszoldó és energikus kezelését tanulhatod meg a tanfolyamon, de mostantól még 3 másik energetikai Access testkezelést is! Ilyen nem történt még az Access Bars® történetében!!! Érdemes felfrissíteni a tudásod (ismétlőknek és 16-18 év közöttieknek féláron, 15 éves kor alatt fizető résztvevővel ingyenes)!!

Ízelítőül:
– az egyik segít túllépni olyan eseményeken, amik régen történtek, ám még mindig úgy élnek bennünk, mintha ma történtek volna vagy épp olyan mély nyomot hagytak, hogy akkortól életünkben új időszámítás kezdődött! Ez a kezelés segít kilépni a Möbiusz szalagról!
– akik nem tudnak dönteni, azoknak ad igazi segítséget a másik testkezelés. Segít lezárni a múltat és mást választani: vagy kilépünk vagy folytatjuk, mindegy. A döntés végre megszületik bennünk.

Érdekesen hangzik?
Próbáld ki! Én már sokszor adtam ezeket a kezeléseket és imádom őket és a hatásukat: a szabadságot, amit adnak! Részletek itt: Az Access Bars® tanfolyamról

Mi lenne, ha egy (most már négy) olyan csodás eszköz lenne a kezedben, amellyel segíthetsz önmagadnak és az egész családodnak?

Mi lenne, hogy ha a gyerek fáradt, dekoncentrált, akkor csak 1/2 órádba telne és “regenerálhatnád” úgy, hogy utána gyorsabban tanul és mélyebben alszik?

Mi lenne, ha segítenél a szüleidnek átvészelni egy nehéz helyzetet azzal, hogy adsz nekik egy kezelést, ami megnyugtatja őket?

Mi lenne, ha a napi stresszt képes lennél hatékony módon kezelni, bármikor? És ha mindössze 60-70 perc alatt képes lennél kitisztítani a párod fejét, ha zsong a munkahelyi stressz?

Mi lenne, ha egy olyan eszközöd lenne, amit életed végéig használhatsz a családodon, amikor:

  • feszületek
  • vizsgára, dolgozatra készülnek
  • előadásuk, prezentációjuk lesz
  • vagy még ennél is többre?

Mi van, ha ezzel a kezeléssel ennél is sokkal többet tudsz adni nekik?

Mi van, ha megváltozik az egész életetek az Access Bars® -zal?

És mi más lehetséges még?

Az Access Bars® egy olyan eszköz, amely által másképp tudunk működni: fölösleges és zavaró gondolatok nélkül. Egy vendégem úgy fogalmazott Bars® kezelés után, hogy „Eddig azt sem tudtam, hogy zaj van és most hirtelen csönd lett!”. Ezt úgy érhetjük el, hogy a fejen található 32 pont (az angol „bar” szó jelentése: pont, sáv, szelet) érintésével változásokat indítunk be. E 32 pontban tároljuk mindazt a gondolatot, elképzelést, hiedelmet, megfontolást, érzelmet és hozzáállást, amit életünk során fontosnak találunk. Amikor a „bárjainkat futtatják” Bars® kezelés során, akkor az olyan, mintha „megnyomnánk a törlés gombot a fejünkben lévő számítógépen”. Kitisztul a fejünk a zavaró gondolatoktól, melyek folyamatosan a háttérben futnak anélkül, hogy azt észre vennénk.

Próbáltál már NEM GONDOLKODNI vagy nem gondolni semmire? Csak úgy lenni? Bars® után saját tapasztalatom, hogy olyan nyugodt lesz az ember, mint aki a halakat nézi az akváriumban. Nincsenek zavaró, karattyoló gondolatok, hogy milyen az idő, milyen ruha van rajtunk, milyen az a kocsi, ami elhaladt mellettünk stb. Egyszerűen csak létezünk. A Bars® a VAN élményét adja nekünk.

Így járul hozzá a Bars®, hogy változást idézzen elő életünk minden területén és könnyedséget teremt a testnek.

Hogy a „törlés” miért jó? Mert életünk során sokszor robotpilótaként élünk, működünk és reagálunk. Automatikusan elutasítunk vagy befogadunk dolgokat, ítélünk és berögzött nézőpontjaink vannak. Ám akkor mi van a valósággal? Mi van, ha a mangó nem is rossz ízű, ha nem minden hivatalnok lassú stb.? Ha jelen vagy és nem a robotpilóta üzemmódban, akkor sokkal több lehetőség tárul fel előtted, mint hitted volna! Futtasd a bárjaidat minél gyakrabban és jelen leszel az életedben és a múlt nem vetül a jövődbe, mint eddig.

A Bars® kezelés során stimuláljuk a fejen lévő 32 pontot, melyek mindenkinek ott vannak a fején. A folyamatot a test irányítja és hajtja végre. Ez a tudás bennünk van, csak felszínre kell hozni – erre egyfajta módszer a barok futtatása. A 32 pont különböző egy-egy témakörhöz kapcsolódik, mint például: pénz, kreativitás, életformák, kommunikáció, kapcsolatok, öregedés, test, öröm, idő stb.

A Bars® kezelés során zajló folyamatot a test irányítja és hajtja végre. Ez a tudás bennünk van, csak felszínre kell hozni – erre egyfajta módszer a barok futtatása. A Bars® kezelő csak beindítja a barjaidat, de a fölösleges „programok” kiválasztását és törlést a tested végzi. A folyamat végeztével a kezelést végző lezárja a törlés folyamatát, hogy amit már „kitöröltél”, vissza ne jöhessen. Tehát aki kezel, nem irányít, nem befolyásolja a kezelés (ki)menetelét. Nem törli ki szándékosan vagy véletlenül iskolás emlékeidet 😊

Éppen ezért nem is lehet megmondani, milyen eredményekkel jár egy Bars® kezelés, mert minden ember más és más dolgokat enged el a saját teste által vezérelt kezelés alatt. Láttam én már:

  • gyermeknél tikkelést elképesztő módon enyhülni és másnap reggelre elmúlni.
  • Egy hölgy egyetlen kezelés után új párt talált magának férje halála óta először.
  • Egy tini lány gyökeres változáson ment át egy kezelés után. A szülei nagyon aggódtak miatta, féltek, hogy elveszítik vele a kapcsolatot végleg… Most minden megváltozott jó irányba, otthon van a szüleivel ismét. És vannak tervei a jövőre nézve, várta (!) az iskolakezdést!
  • Egy vendégem rájött, hogy lazítania kell és 25 év után elment este “lazulni” a gyermekeivel.
  • Egy gyógyító Hölgy azt mesélte, hogy nagyobb dózisban tudta a Bars után átengedni magán az energiát

Az Access hivatalos honlapján olvashatsz angolul is a Bars®ról.

Az Access Bars® tanfolyamról

Hossza:

A képzés 8 órás és egy nap (mondjuk 9-17,30) ebédszünettel – ennek hosszától függ a befejezés időpontja.

Érkezés: negyedórával kezdés előtt

A tanfolyamon megtanuljátok mi az Access Consciousness™, mi az Access Bars®, hogyan adunk Bars® kezelést illetve még három csodás energetikai Access testkezelést valamint egyéb Access eszközöket is tanulunk. A tanfolyam alatt két Bars® kezelést adsz és kettőt kapsz.

Ez nem „hagyományos tanfolyam”, ahol ülsz, koncentrálsz, jegyzetelsz… ez egy könnyed nap, ahol nem kell semmit azonnal megjegyezned, nem vizsgáztat senki! Ezen a napon érzed jól magad, ez a lényeg, hiszen kétszer kapsz Bars® kezelést, amikor is nem kell mást tenned, mint feküdnöd és befogadnod. Akár el is aludhatsz közben! 😊

Ha ketten vagytok, akkor Ti határozzátok meg a képzés napját!

Helyszín:
Tükör Szépségszalon – Törökbálint, Világos u. 11. – Bach-virág kapucsengő

Általad megadott helyszín, akár az otthonod is, amennyiben kezelésre alkalmas ágyat tudsz biztosítani és ketten jelentkeztek a tanfolyamra.

Amit kérlek, hozz magaddal:

Ennivaló napközbenre (hűtő és mikró van). Kérlek, hogy az ennivalóról még a nap elején gondoskodj, legyen nálad. Ha valamiféle speciális étrendet követsz vagy ételallergiád van, kérem, gondoskodj a számodra megfelelő ételről és italról!

Amit még érdemes hozni az a kényelmes ruha. Ez lehet utcai is, ha az számodra kényelmes. Olvasószemüveg kérlek hozz magaddal, ha használsz!

Nem kell hozni:

Jegyzet, mentes ásványvíz, kávé, tea és minden kellék, ami a tanfolyamhoz szükséges.

A tanfolyamon kapsz: jegyzetet, fejábrát a gyakorlásokhoz és oklevelet.

Lemondás:

Fontos, hogy ha mégse tudsz jönni a tanfolyamra azt időben jelezd. Mivel itt a párosság, hiszen csak így jut mindenkinek gyakorló partner, kérem, hogy mihamarabb jelezd, ha mégsem tudsz jönni!

A tanfolyam ára:

63.000 Ft/főnemzetközileg szabott ár

Az Access Bars® tanfolyamok ára nemzetközileg egységes. Vannak 80 %-os országok, és Magyarországhoz hasonlóan 65%-os országok. Külföldieknek és külföldön dolgozó magyaroknak a részvételi díj a nemzetközi árlista szerint változó.

A tanfolyam díját a helyszínen készpénzben lehet kifizetni.

16-18 éveseknek és ismétlőknek félár! Gyerekeknek 15 éves korig fizető felnőtt kíséretében ingyenes.

 

Az általam alkalmazott módszerek és én sem diagnosztizálok és nem gyógyítok. Nem vagyok orvos, nem kezelek betegségeket, tüneteket, nem gyógyítok, ilyen jellegű problémákkal megfelelő szakorvoshoz kell fordulni. Nem tételezek fel és nem garantálok semmilyen fizikai, mentális, emocionális, spirituális és pénzügyi eredményt. Az összes szolgáltatás, amit nyújtok és információ, amit adok, általános oktatási és szórakoztatási célt szolgál, és nem alkalmas semmilyen betegség vagy egészségügyi probléma gyógyításra. Az általam leírt vagy mondott információk nem helyettesítik a szakorvosi vagy bármely egyéb szakértői tanácsadást . Amennyiben a honlapon található információ bármely részét saját életében alkalmazza, semmilyen felelősséget nem vállalok az Ön tetteiért. A konzultációkon elhangzottakat saját felelősségre és döntésre fogadja vagy nem fogadja meg.