Access Bars® – kezelés és tanfolyam

Az Access Bars® egy olyan eszköz, amely által másképp tudunk működni. Ezt úgy érhetjük el, hogy a fejen található 32 pont (az angol „bar” szó jelentése: pont, sáv, szelet) érintésével változásokat indítunk be. Ezen 32 pontban tárolod mindazt a gondolatot, elképzelést, hiedelmet, megfontolást, érzelmet és hozzáállást, amit életedben fontosnak tartottál. Amikor a „bárjaidat futtatják” a kezelés során, akkor az olyan, mintha „megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden”. Kitisztul a fejed a zavaró gondolatoktól, jobban tudsz koncentrálni, aludni, mert töröljük azokat a nézőpontokat, hiteket, emlékeket, melyekkel korlátozzuk önmagunkat és a lehetőségeinket. Saját tapasztalatom, hogy olyan nyugodt lesz utána az ember, mint aki a halakat nézi az akváriumban. Így a Bars® hozzájárul, hogy változást idézzen elő életed minden területén és könnyedséget teremtünk a testnek.

A „törlés” miért jó? Életünk során sokszor robotpilótaként működünk és reagálunk. Csípőből elutasítunk vagy befogadunk dolgokat. Berögzött nézőpontjaink vannak és azok mentén sokszor már előre eldöntjük, hogy egy-egy élmény milyen lesz… Pedig lehetne másmilyen is a kötelező rokonlátogatás például, de már annyiszor átéltük ugyanúgy, hogy már csakis egy forgatókönyvet tudunk elképzelni. És e fogatókönyv megvalósításának megfelelően is viselkedünk, így teremtve meg azt, amire „előre számítottunk”. Ám akkor mi van a valósággal? Mi van, ha a nagymamának aznap nincs is kedve panaszkodni vagy mégsem jön megint azzal, hogy mikor lesz már „rendes” állásunk stb.? Ha jelen vagy és nem a robotpilóta üzemmódban működsz, akkor sokkal több lehetőség tárul fel előtted, mint azt hitted volna! Futtasd a bárjaidat minél gyakrabban és jelen leszel az életedben anélkül, hogy a múlt nem vetülne a jövődbe, mint eddig. Nem korlátozzuk lehetőségeinket korábbi tapasztalataink alapján.

Példa: 2016  márciusban a mesterséges intelligencia (MI)-fejlesztés fordulóponthoz érkezett, mert a Google MI-je, az AlphaGo legyőzte a go játék emberi világbajnokát.  A program új verziója, az AlphaGo Zero esetében már nem töltöttek fel adatbázisába 100 ezer go-játszmát, hanem a nulláról indult. Egyszerűen csak a játék szabályait adták meg neki, és az MI saját maga ellen játszva építette fel magának a tudásbázisát. A tanulási folyamat harmadik napja után a Zero már megverte azt a szoftvert, ami korábban a legjobb emberi játékost legyőzte. Zero 40 napnyi tanulás után több tudást szívott magába, mint amennyit 3000 év alatt halmoztak fel a játék mesterei. „Mivel nem használtunk alapként semmilyen emberi adatot, az AlphaGo Zerot nem korlátozza az emberi tudás.” – mondta a Deepmind egyik programozója. – forrás

Mi lenne, ha tényleg képesek lennénk mi is függetleníteni magunkat bizonyos előítéleteinktől és így generált elvárásainktól és megengednénk, hogy azt lássuk és tapasztaljuk, ami valóban történik? És ehhez tudnánk igazítani viselkedésünket, hogy a „jól bevált” forgatókönyvek helyett valami újat teremtsünk az életünkben. Ebben segít a Bars®.

Hogy működik a Bars®?

A Bars® kezelés során gyengéd érintéssel stimuláljuk a fejen lévő 32 pontot, melyek mindenkinek ott vannak a fején. A pontok különböző témakörökhöz kapcsolódnak, mint például: pénz, kreativitás, életformák, kommunikáció, kapcsolatok, öregedés, test, öröm, idő stb. Képzeld el, hogy minden témakörhöz tartozik egy „Feladatkezelő” ablak. Ismered a számítógéped Feladatkezelőjét? A Ctrl+Alt+Del gombok megnyomásával nyitod meg ezt a párbeszéd ablakot, mely az aktuális folyamatok listáját tartalmazza, információkat ad az operációs rendszer által futtatott processzekről és programokról. Minden program fel van sorolva, mely éppen fut a számítógépeden. De akkor miért van ott egy csomó program, ha én most éppen nem is nyitottam meg semmit? Mert ennyi programnak kell futnia ahhoz, hogy működjön a rendszer és egy sor másikat nyitnak meg, amik csak foglalják a gép memóriáját, de szükség tulajdonképpen nincs rájuk. Na, a Bars®zal pont az ilyen haszontalan és „memória rabló”, lassító gondolataidat, hozzáállásodat, hiedelmeidet törölhetjük.

Ha elengedjük az ítélkezéseket, akkor az nem azt jelenti, hogy ész nélkül csinálunk meg korábban elítélt dolgokat. Erkölcsünk és szabad akaratunk továbbra is működik. Egyszerűen csak nem húzzuk fel magunkat azon, ha olyasmit hallunk, amit korábbal elítéltünk. A legtöbbet pedig önmagunkkal szemben ítélkezünk és bírálunk, amivel a saját életünket keserítjük meg.

A Bars® kezelés során zajló folyamatot a test irányítja és hajtja végre. Ez a tudás bennünk van, csak felszínre kell hozni – erre egyfajta módszer a barok futtatása. A Bars® kezelő csak beindítja a barjaidat, de a fölösleges „programok” kiválasztását és törlést a tested végzi. A folyamat végeztével a kezelést végző lezárja a törlés folyamatát, hogy amit már „kitöröltél”, vissza ne jöhessen. Tehát aki kezel, nem irányít, nem befolyásolja a kezelés (ki)menetelét. Nem törli ki szándékosan vagy véletlenül iskolás emlékeidet 😊

A Bars® kezelésről szóló hivatalos “reklámfilm” magyar felirattal itt elérhető.
Hogy hogyan is működik a Bars® tudományos szemszögből, arról itt találsz két angol nyelvű videót:

Dr. Jeffrey L. Fannin neurológus előadása (légy kitartó, a lényeg az ötödik perctől látható, magyar felirat a fogaskerére kattintva a Felirat menüben választható) és Fannin összefoglalója a Bars®ról szóló kisfilmben. Az agy fókuszál, koncentrál, figyel normál állapotban. A Bars® kezelés hatására az EEG-n látszik, hogy kialakul a koherencia. “A koherencia az, hogy az agy hogyan dolgozza fel az információt. A fázis és a koherencia az, ami lehetővé teszi a magasabb szintű tudatosságot. … Több ezer haladó meditációt mértem már és az látható, hogy a fázis és a koherencia összhangba kerülnek. És amit itt a Bars®nál látok az nem pusztán egy teljes fizikai összehangolódás, hanem az univerzummal való összehangolódás. Mert az agynak az a része, amit thalamusnak hívunk, ami irányítja az össze frekvenciát és a thalamus tetején van az úgynevezett thalamus kapu. A thalamus kapunál van egy úgynevezett retikuláris sejt. Ezekhez a retikuláris sejtekhez kötődhetnek más sejtek is, úgyhogy lesz itt egy axon sejtoszlop, ami az agyból jön ki, és itt lép ki ezen a helyen (mutat a feje tetejére). Ez a koronacsakra. Ez az antenna. … és amikor jön a rezgés a körülöttünk lévő Mezőből, a koronacsakrádon keresztül jön, átmegy a thalamus kapun az agyadba és az összes frekvencia itt oszlik szét, aztán válik rezonanciává. A tested sejtjei rezonálnak ezzel az energiával.Úgyhogy amikor valamire gondolsz, az honnan jön? Az agykéreg alatti területből jön. Felmegy a thalamus kapun át, itt lép ki és kölcsönhatásba kerül a Mezővel.
Ha megtartod ezt az energiát é 68 másodpercen keresztül sugárzod, akkor ez az energiahullám jön ki. Ha ennyi ideig kitartod a vizualizációt, amiről most hallottál vagy csináltál, … akkor az agyban lesz elegendő mennyiségű energia, hogy hasson a részecskék energiájára.
… mindegy, hogy vizualizálsz, jeleneteket képzelsz el vagy bármilyen más technikát alkalmazol, ennek az ereje mérhetetlenül nagy. … Ez (a Bars®) egyszerűen fantasztikus!” – mondja Dr. Jeffrey L. Fannin neurológus a videóban.

Access Bars® kifejezés jelentése: hozzáférés a pontokhoz és sávokhoz, melyek segítenek feloldani a berögzült hitekhez és nézőpontokhoz. A kezelés segítségével képesek vagyunk megváltoztatni ezeket, így felszabadítva az elmét. Ha ugyanis merev gondolataink, véleményünk, álláspontunk van az élet dolgaiban, akkor gyakran belecsúszunk az ítélkezés, a meggyőzés és a konfliktusok csapdájába. Mereven ragaszkodunk nézeteinkhez, így a velünk ellentétes nézetekkel néha indulatosak és elutasítóak lehetünk (van, aki ezt életformává „fejlesztette”). Az Access Bars® kezeléssel lehetővé válik azon hitek, gondolatok, meggyőződések elengedése, melyek már nem szolgálják javunkat, hanem eltávolítanak a boldogságtól, akadályt képeznek életünkben az áhított vágyak elérésében. És ahogy felszabadulunk merev gondolati mintáink alól, megjelenik a tolerancia, az elfogadás is: mások nézeteinek, életmódjának elfogadása ítélkezés és negatív érzelmek nélkül.

Ha elengedjük az ítélkezéseket, akkor az nem azt jelenti, hogy ész nélkül megyünk bele korábban elítélt dolgokat, mert ott a szabad akarat. Egyszerűen nem húzzuk fel magunkat azon, ha olyasmit hallunk, amit korábbal elítéltünk. A legtöbbet pedig önmagunkkal szemben ítélkezünk és bírálunk, amivel a saját életünket keserítjük meg.

A hitrendszerek határokat állítanak fel. „Én házasodni soha nem fogok.” – mert a szüleivel kapcsolatban ezt tapasztalta. Megfosztjuk magunkat lehetőségektől. Egyre jobban szűkítjük azon választások körét, melyekből kiválaszthatjuk, mint cselekszünk, merre indulunk nap mint nap. mindig meg akarunk felelni valaki vagy valakik elvárásainak, és ezáltal erősen leszűkül a halmaz, amiből választhatunk. Pl.: a gyerek egy szerintünk nem az időjárásnak megfelelő cipőt akar felvenni: „Ezt nem veheted fel ma kicsim, mert ez tavaszi cipő és most hideg tél van.” és a gyermek nem érti miért… Őt nem köti az időjárás, Anya elvárása, a többi ember véleménye, az ortopédusok ajánlása, korábbi tapasztalatok stb.

Próbáld ki magad, milyen érzés a Bars® ! Nézd meg, milyen érzés nyugodtnak lenni, kitisztult fejjel felkelni a kezelés után. Már biztosan nem leszel ugyanaz az ember, mint aki belépett a kezelés előtt az ajtón. Hogy mi fog változni? Azt nem lehet előre megmondani, mert minden ember más. Minden ember mást enged el és enged meg megtörténni egy Bars® alatt.

Hogyan történik a kezelés és mennyi ideig tart?

A kezelés masszázs ágyon történik, ahová ruhában fekszel fel. Először az energiaáramlást indítja be a kezelő, a fejed, majd a lábad és a kezeid érintésével.

A kezelés során nincs szükség teljes nyugalomra, halk zenére vagy illóolajokra. Ennek ellenére mindig teljes ellazulnak a kliensek és sokan el is alszanak kezelés közben – még egy zajos környezetben is.

A kezelés időtartama 60-80 perc. Ez a kezelt személyben bekövetkező változásoktól függ, azaz hogy mennyire futnak a kliens bárjai.

Kiknek ajánlott?

Mindenkinek. Felnőttek és gyerekeknek egyaránt. Még várandósok is kaphatják.
Gyerekek esetében gyorsabban lefutnak a bárok, gyakran fele annyi idő alatt, mint egy felnőtt esetében.

Mit érzek a kezelés közben?

Vannak, akiknek képeket látnak, mások mindenfélét éreznek a testükben, mint például bizsergés, melegség vagy kisebb rángás.  Vannak, akik elalszanak.

A legrosszabb esetben olyan lesz a kezelés, mintha egy kellemes masszázs lenne.

Milyen gyakran kell kezelésre menni?

Nincsenek szabályok. Akár minden nap is futtahatod a bárjaidat! Én legtöbbször akkor megyek kezelésre, amikor nagyon feszültnek érzem magam (már az izmaim is feszültek). Lehetne ez minden nap is, vagy vannak, akik hetente kétszer jönnek vagy heti egyszer… Ez csakis rajtad múlik!

Ha megtanulod a Bars®t, akkor akár naponta adhatsz a gyermekednek vagy a párodnak kezelést! Jobban fognak aludni, kitisztul a fejük, nyugodtabban lesznek. A gyerekek jobban, gyorsabban tanulnak Bars® után.

Sőt vizsga előtt különösen jót tesz a Bars®! Gyorsabban, fürgébben és könnyedebben működik a fejed kezelés után.

A Bars® érted van. Azért, hogy szabadabb légy. Hogy megszabadulj egy csomó fölösleges gondolattól, szokástól és működési módtól.

Gyere és próbáld ki! Szeretettel várlak kezelésre vagy akár meg is tanulhatod, hogy kezelhesd családodat, amikor csak akarod! Ha ketten jelentkeztek, akkor Ti választjátok ki a tanfolyam napját!

Bővebb információ az Access Consciousness™ hivatalos honlapján: www.accessconsciousness.com/hu/  illetve www.accessbeyondwords.com

 

 

Az általam alkalmazott módszerek és én sem diagnosztizálok és nem gyógyítok. Nem vagyok orvos, nem kezelek betegségeket, tüneteket, nem gyógyítok, ilyen jellegű problémákkal megfelelő szakorvoshoz kell fordulni. Nem tételezek fel és nem garantálok semmilyen fizikai, mentális, emocionális, spirituális és pénzügyi eredményt. Az összes szolgáltatás, amit nyújtok és információ, amit adok általános oktatási és szórakoztatási célt szolgál. Az általam leírt vagy mondott információk nem helyettesítik a szakorvosi vagy bármely egyéb szakértői tanácsadást. Amennyiben a honlapon található információ bármely részét saját életében alkalmazza, semmilyen felelősséget nem vállalok az Ön tetteiért. A kezeléseken, konzultációkon elhangzottakat saját felelősségre és döntésre fogadja vagy nem fogadja meg.