Access® Body processzek / workshopok

Az Access Consciousness™ több Body® processzel is dolgozik. Ezek eszközök ahhoz, hogy kikulcsoljanak, megváltoztassanak vagy aktiváljanak dolgokat a testünkben. A testek szeretik az érintést. Az Access® nyújtotta energetikai processzek könnyedek a testek számára és nem csak fizikai testünkre hatnak, hanem változásokat indítanak el életünk más területein is. A kezelések lényege a testben (fizikai vagy spirituláis, energetika) tárolt traumákat képes kioldani, melyek “mellékhatásaként” a fizikai testben is bekövetkezhetnek változások.

Összefoglalva mire jók az Access energetikai body processzek (testkezelések):

  • minden ilyen testkezelés elkezd neked több éberséget adni,
  • felfokozhatják azt, ahogyan a tested képes megmutatni neked, hogy mire éber,
  • olyan limitációkat, amiket néha kognitívan nem tudunk megfogalmazni vagy csak energetikailag vannak jelen, képesek lehetnek kioldani a testünkből,
  • segíthetnek jobban meghallani a tested üzeneteit és
  • a befogadásodra is hatással vannak (A Bars® célja, hogy többet befogadj, de ehhez meg kell, hogy érinsenek.)

Az, hogy kiben mekkora mértékű változás indul be, az az adott klienstől függ. A kezelések nem erőltetnek semmit, nem tesznek semmit “be” beléd. Csupán megadják a kellő energiát a változáshoz, amire a “testeidnek” szükségük van. A változás üteme és mértéke az adott test “korlátaitól” függ. A testkezelést adó csak lehetőséget és energiát biztosít ahhoz, amit a kliens teste meg szeretne változtatni a kezelés által. Az Access Consciousness™ energetikai testkezelései a teljes szabadságról és könnyedségről szólnak:

  • változz úgy
  • akkor
  • olyan ütemben és
  • ott, ahol Neked jó.

Nem mi kezelők döntjük el, mi kell Neked. Ezt csak Te tudod. Mi csak segítünk, hogy megváltoztathasd azt, ami nem működik Neked és azt teremtsd helyette, ami Neked működik 🙂

Az Access Consciousness™ arról szól, hogy képesek legyünk változásokat létrehozni önmagunkban, hogy szabad akaratunkból változtassunk azon, amin szeretnénk. Mindezt tudatosan tehetjük, éberen arra, hogy választásaink mit is teremtenek valójában. Az energetikai testkezelések egyfajta eszközök a nagyobb éberség és tudatosság eléréséhez.

„Az body prcesszek segítenek meghallani a testedet. Segítenek túljutni a testeddel kapcsolatos nézőpontjaidon, hogy jobban megértsd, nagyobb éberséged legyen arról, hogy mit szeret a tested és mekkora hozzájárulás lehet neked. Minden body processz  energiákkal dolgozik, mely a testekben olyan helyekre jut el, ahová valamit bezártál. Nem teremtetté teszi a nézőpontokat, amik megakasztanak vagy más szóval a processzek megnyitnak és kikulcsolnak olyan helyeket, ahol valamiféle félreműködés van, ahol megakadnak az energiák.” – Dr. Andrew Gardella

Az Access body prcessz arra hívnak, hogy változtassunk a testünkkel való kapcsolatunkon, és ennek következtében az életünkön is. A processzek segítenek éberséget adni arra, ahol elvágtuk magunkat az éberségedtől bármilyen okból is. Ezek a hatalmas és dinamikus folyamatok nem a test “gyógyításához” és erősítéséhez szükségesek, hanem arra valók, hogy a testen keresztül nagyobb tudatosságra tehessünk szert.

Az Access nem a gyógyításról, hanem a tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nemtudatosságból, ez lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa önmagát.” – Gary M. Douglas az Access testkezelések megalkotója

Miket fedezhetünk fel, ha eljöttök? Milyen ajtókat nyithatunk ki? Miket tehetünk le?

Ha szeretnél feliratkozni a hírlevelemre, azt erre a linkre kattintva megteheted!

 

A body prcesszek kicsit mások, mint a Bars®

„A body prcesszek segítenek meghallani a testedet. Segítenek túljutni a testeddel kapcsolatos nézőpontjaidon, hogy jobban megértsd, nagyobb éberséged legyen arról, hogy mit szeret a tested és mekkora hozzájárulás lehet neked. A body processzek energiákkal dolgoznak, mely a testekben olyan helyekre juthat el, ahová valamit bezártál. Nem teremtetté teheti a nézőpontokat, amik megakasztanak vagy más szóval a processzek megnyitnak és kikulcsolnak olyan helyeket, ahol valamiféle energetikai félreműködés van, ahol megakadnak az energiák.
A Bars® felszabadítja a gondolataid, érzelmeid és érzéseid, ezek elektromagnetikus töltését eloszlatja, kisüti. Ez olyan, mint a nézőpont felszabadítása az „edzésről”. A body processz az „edzés”, ahol olyan leszel, olyan dolgokat erősítesz és leszel gyakorlott, amit választasz. Éberségből…” – Dr. Andrew Gardella egyik testkezelés hívásából idézve.

 

Ha magamnak futtatom a body prcesszeket, az ugyanolyan hatékony?

Mint minden az Accessben, amikor magadon futtatod, az nem annyira hatékony, mint amikor valaki futtatja rajtad (ha más futtatja, ott a befogadásod is megváltozik – ford.). Természetesen futtathatod magadon is ezeket. És ugyanúgy, mint a Barsnál: ha adsz egy body prcesszt, azzal egy időben kapsz is egyet. Így valósul meg ez az ajándékozás és fogadás is egy időben.

Megjegyzés: Gary M. Goudlas azt írja a The right body for you c. könyv szómagyarázatában az MTVSS szócikknél, hogy ha magadnak adokd a kezelést: te+te=2. Ha mástól fogadod be, akkor: te + más=1000.

 

Lehetőségek

Az Access eszközei a több ezer eszköz mellett a body prcesszek. Ezeket több féle módon is megtanulhatod és több, mint 50 féle body prcesszt tanulhatsz meg kurzusokon vagy inkább workshopokon. Ezek nem „hagyományos kurzusok”, ahol ülsz, koncentrálsz, jegyzetelsz (de így is csinálhatod)… ez egy könnyed nap, ahol nem kell semmit azonnal megjegyezned, nem vizsgáztat senki. Ezen a napon érezd jól magad, ez a lényeg, hiszen kétszer kapsz Bars®, Facelift® vagy bármilyen body prcesszt, amikor is nem kell mást tenned, mint feküdnöd és befogadnod. És az együtt töltött idő alatt dolgozunk az aznapi téma limtációink, a felhozott nézőpontokon és korlátozásokon, ami visszatartat attól, hogy önmagunkat válaszhassunk.

 

Bars® kurzus.

Bars kurzus részleteit a honlapomon is megtaláljátok, elvégzésének előfeltétele nincs.

A képzés után hivatalos Bars® kezelővé válsz, regisztrálva leszel az Access Consciousness™ rendszerében.
1997. évi CLIV. törvény hatálya alá tartozó konvencionális vagy nem-konvencionális gyógyító eljárás folytatására.

 

Van még a testkezelések sorában egy önálló egész napos, a Facelift® kurzus

Az Access Consciousness™ Energetic Facelift® egy csodálatos eszköz, ami visszafordíthatja az öregedés jeleit az arcon és hasonló hatást kelthet az egész testen annak következtében, hogy a limitációkat, blokkokat oldja a testben. Ha többször futtatjuk, tartós változást is eredményezhet. A kurzus elvégzésének nincs előfeltétele, nem szükséges hozzá Access Bars® végzettség. A képzés után hivatalos Facelift® kezelővé válsz, regisztrálva leszel az Access Consciousness™ rendszerében.

Gary M. Douglas és Dr. Dain Heer videója a Facelifről (angolul)

1997. évi CLIV. törvény hatálya alá tartozó konvencionális vagy nem-konvencionális gyógyító eljárás folytatására.

 

3 vagy 6 órás mini body prcessz folyamok / Workshopok

A szóbeli processzek, tisztítások mellett a másik leghatékonyabb módja az új eredményeknek, mikor kikulcsoljuk a testünkbe zárt sémákat, sablonokat, elhárítva az akadályokat a legteljesebb működéshez. Ezt az Access különböző body prcesszekkel segíti. Az Access Consciousness™ kézrátétes Body® processzek olyan eszközei az Access® rendszerének, melyek arra lettek kitalálva, hogy nagyobb egységközösséget alakíthass ki a testeddel. Segítenek abban, hogy jobban megérts a tested működését, hogy tudatosabban éld az életedet … vagy még ennél is többet!

Ezek az alkalmak inkább workshopok, mert sokat foglalkozunk a bennünk lévő hitrendszerekkel, korlátozó nézőpontokkal és azzal, hogy hogyan kaphatunk nagyobb éberséget és ezáltal hozzáférést a saját életünk valódi vezetéséhez. Ahogy Gary M. Douglas az Access testkezelések és az Access Consciousness™ irányzat megalkotója mondja: “Az Access nem a gyógyításról, hanem a tudatosságról szól.

Egy body prcessz kurzus / workshop 3 órás, ahol egyszer adsz és egyszer kapsz egy body processzt, kapsz egy hivatalos leírást a processzről és egy Access Consciousness™ igazoló oklevelet a kurzusról. A képzés után hivatalos Body process kezelővé válsz, regisztrálva leszel az Access Consciousness™ rendszerében.

A kurzusokon való részvételnek nincs előfeltétele.

A kurzusok elvégzése nem jogosít fel egészségügyi tevékenység folytatására, pszichoterápiás eljárásra, sem annak kiegészítésére, támogatására, bármely az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény hatálya alá tartozó konvencionális vagy nem-konvencionális gyógyító eljárás folytatására.

 

Nekem az Access® sok-sok éberséget adott a testemmel kapcsolatban is és tejesen más teret, ahonnan működhetek!

 

Az Access eszközök lehetnek hozzájárulások, de nem tudnak gyógyítani. “Az Access nem a gyógyításról, hanem a tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nemtudatosságból, ez lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa önmagát.” – Gary M. Douglas a testkezelések megalkotója, az Access Consciousness™ alapítója

Ha szeretnél feliratkozni a hírlevelemre, azt erre a linkre kattintva megteheted!

 

A web- és Facebook oldalamon található információk nem helyettesítik az orvosi, szakorvosi vagy bármely egyéb szakértői tanácsadást. Ezen információkat valamint a konzultációkon ill. videókban elhangzottakat mindenki saját felelősségére és döntése alapján használhatja vagy alkalmazhatja saját életében.
A weboldalamon, a Facebook oldalamon leírt és videókban, konzultációkon alkalmazott módszerek nem diagnosztizálnak és nem is gyógyítanak. Egyik általam használt és ismertetett eszköz/módszer, rendszer ill. konzultációs sem irányul egészségügyi tevékenység folytatására, pszichoterápiás eljárásra, sem annak kiegészítésére, támogatására, bármely az egészségügyről szóló 1997. évi CLVI. törvény (a továbbiakban Eü. tv.) hatálya alá tartozó kovencionális van nem-konvencionális gyógyító eljárás folytatására. Nem kezelek betegségeket, tüneteket, nem gyógyítok, ilyen jellegű problémákkal megfelelő orvoshoz, szakorvoshoz kell fordulni. A konzultációk semmilyen formában nem helyettesítik a betegségek orvosi diagnosztizálását és kezelését, nem céljuk sem a betegség megelőzése, sem a gyógyulás támogatása. Nem tételezek fel és nem garantálok semmilyen fizikai, mentális, emocionális, spirituális és pénzügyi eredményt. Az összes szolgáltatás, amit nyújtok és információ, amit adok, általános oktatási és szórakoztatási célt szolgál, és nem alkalmas semmilyen betegség vagy egészségügyi probléma gyógyításra vagy kezelésére és nem alkalmazom őket az Eü törvényben maghatározott céllal.