Access Facelift® kezelés és tanfolyam

Az Access Facelift® energetikai kézrátétes kezelés során nem használunk semmilyen anyagot, hanem közel 28 féle energiát, ami átalakítja, újraalkotja sejtszinten a testet. A bennragadt érzelmek, testi lelki traumák, blokkok nyomai oldódnak. Ezzel az energetikai eljárással lehet az öregedés jeleit enyhíteni, egyes esetekben visszafordítani az arcon és hasonló hatással van a testre. Ha többször futtatjuk (legalább 5-20-szor), akkor tartós eredményt hozhat.

A kezelés kb. 90 perc és masszázságyon fekve történik.

Hány eljárás használ arcdiagnosztikát? Nem csak a Schüssler-sók meghatározásához figyelik a vonásokat, de vannak olyan irányzatok, ahol az arc jellegzetességei alapján szinte egész életedet, személyiségedet ki lehet olvasni. Miért?

Mert az arcodon ott van minden átélt esemény, trauma nyoma. Ezek adják a ráncokat.

Mi lenne, ha ki tudnánk oldani a traumákat a testünkből? Nem lehet.. Tényleg? Próbáltad már? Egy csontkovács mit csinál? Vagy egy masszőr? Az izmok masszírozásával a feszültséget képes oldani, amit a testedbe tettél – mentális feszültségből fizikai lett.
Így működnek az Access® energetikai kezelések is.

Az Access Facelift® energetikai kezelés egy elképesztő eljárás, ami az öregedés jeleit “visszafordítja” az arcon és hasonló hatással van az egész testre. Miért? Mert azokat a traumákat oldja, amik a ráncok keletkezéséért felelősek. És mi másra jó még!
A kezelés során 28 féle energiát használunk (amik önmagukban is több energiából tevődnek össze) az arcon és a dekoltázson, de nem csak ott hatnak. Külsőleg oldja az öregedés jeleit az arcon és az egész testen, belsőleg pedig oldja az öregedéssel kapcsolatos fix nézőpontokat és ítéleteket, amelyek hatással vannak testünkre.

Ha folyamatosan végezzük (5-20 alkalommal), maradandó hatást érhetünk el.

Kozmetikusoknak, sminkeseknek, masszőröknek, szépészeti iparágban dolgozóknak különösen érdemes megtanulniuk, hogy hozzáadhassák ezt a pluszt kezeléseikhez, növelve azok hatékonyságát.

TANFOLYAM:

Ha szeretnéd az energiát magadon is alkalmazni, megtanulhatod és használhatod is azonnal illetve másokat is kezelhetsz vele. Ez egy egy napos tanfolyam, ahol két kezelést adsz és kettőt kapsz. A tanfolyam során kapsz egy magyar nyelvű kézikönyvet, egy a kezelés végzését segítő ábrát és oklevelet.

A tanfolyam elvégzésének nincs előfeltétele, nem kell hozzá Access Bars® végzettség sem.
Ára: 55.000 Ft – nemzetközileg szabott

15 éves korig ingyenes egy fizető felnőtt kíséretében. 15-18 éves korig, illetve ismétlőknek féláron végezhető.

Előzetes regisztráció szükséges!
Lemondani a tanfolyamot annak megkezdése előtt 48 órával lehetséges. Megértésedet köszönöm!

Aktuális tanfolyam ideje: itt ill. a facebook oldalamon az Események között.

Az általam alkalmazott módszerek és én sem diagnosztizálok és nem gyógyítok. Nem vagyok orvos, nem kezelek betegségeket, tüneteket, nem gyógyítok, ilyen jellegű problémákkal megfelelő szakorvoshoz kell fordulni. Nem tételezek fel és nem garantálok semmilyen fizikai, mentális, emocionális, spirituális és pénzügyi eredményt. Az összes szolgáltatás, amit nyújtok és információ, amit adok általános oktatási és szórakoztatási célt szolgál. Az általam leírt vagy mondott információk nem helyettesítik a szakorvosi vagy bármely egyéb szakértői tanácsadást. Amennyiben a honlapon található információ bármely részét saját életében alkalmazza, semmilyen felelősséget nem vállalok az Ön tetteiért. A kezeléseken, konzultációkon elhangzottakat saját felelősségre és döntésre fogadja vagy nem fogadja meg.