Access® testkezelések tanfolyamok – AKTUÁLIS tanfolyamok

Mostantól testkezeléseket is tanulhatsz nálam – egy vagy két kezelést egy alkalommal.
Egy energetikai kézrátétes kezelés tanfolyam 3 órás, ahol egyszer adsz és egyszer kapsz egy kezelést, egy leírást a kezelésről és egy hivatalos Access Consciusness® oklevelet a tanfolyam elvégzéséről.

Az Access Consciusness® kézrátétes testkezelések olyan eszközök, melyek arra lettek kitalálva, hogy nagyobb egységközösséget alakíthass ki a testeddel. A testkezelések segítenek abban, hogy jobban megérts a tested működését és segítsd őt az öngyógyító folyamatokban… vagy még annál is többen!

Ha a 60 féle testkezelés bármelyikét meg szeretnéd tanulni, keress meg és a neked megfelelő időpontra tesszük azt a tanfolyamot (vagy azt a két kezelést oktató tanfolyamot), amit szeretnél!

Aktuális tanfolyamok:

részletes lista és események a Facebook oldalamon

2019:

12.02. – Megfázás és influenza / Mínusz egy négyzetgyöke tanfolyam – 3 órás,  12,00-15,00

11.29. – Elsősegély és immunrendszer kezelés – MTVSS tanfolyam – 3 órás,  18,00-20,00

11.13. – Elsősegély és immunrendszer kezelés – MTVSS tanfolyam – 3 órás,  18,00-20,00

11.04. – Traumák kioldása – Zéró összegű trauma tanfolyam – 3 órás,  12,00-15,00

11.02. – Access Bars® (egész napos) – részletek itt

10.23. – Mások utánzásának, mintáinak törlése – Mimikri tanfolyam – 3 órás, 9,00-12,00 részletek itt

10.07. – Látás helyreállítása tanfolyam – 3 órás,  12,00-15,00 részletek itt

09.30. – Zsírsejtek és bennük tárolt érzelmek eltörlése tanfolyam – 3 órás,  9,00-12,00 részletek itt

09.28. – Access Bars® (egész napos) -, bővebben itt

09.16. – Access Facelift® tanfolyam (egész napos), bővebben itt

05. 27. – Access® Elsősegély és immunrendszer testkezelés (MTVSS) tanfolyam – bővebb infó a Facebookon

05.06. – Access Facelift® tanfolyam (egész napos), bővebben itt
04.12. – 
Látás helyreállítása  – 16-19 óra között, bővebben itt

03.08. – Access Facelift® tanfolyam (egész napos)

 

2018:

10.24Access Facelift® tanfolyam (egész napos) – bővebben

10.17Zsírsejtek és bennük tárolt érzelmek eltörlése tanfolyam – 3 órás, bővebben

09.25 – Access Bars® (egész napos) – bővebben

09.24 – Légy önmagad + agykapacitás aktiválása – 8,30-12,30 óra között (lásd lejjebb az oldalon)

08.15  Elsősegély és immunrendszer kezelés– 17-20 óra között (lásd lejjebb az oldalon a részleteket)

07.23. – A változás eszköze (Amikor valami olyan jelenik meg a testben, aminek nem kéne, vagy nem jelenik meg,
amikor kéne.) – 17-20 óra között

07.20. – Látás helyreállítása – 17-20 óra között, bővebben itt (illetve lásd lejjebb az oldalon a részleteket)

07.13. – Access Bars® (egész napos) – bővebben

07.11. – Elsősegély és immunrendszer kezelés – 17-20 óra között (lásd lejjebb az oldalon a részleteket)

 

 

Egyedi testkezelés tanfolyamokról:

Ha szeretnéd megtanulni, akkor egy 3 órás tanfolyam keretében általában egy meghirdetett napon 17-20 óra között megteheted Törökbálinton.
A tanfolyam ára 24 000 ft. Akik már végeztek nálam tanfolyamot, azoknak 22 000 ft minden további tanfolyam.
Ha a tanfolyamon két testkezelést tanulsz, akkor a tanfolyam 6 órás és annak ára 35 000 ft.
Előzetes regisztráció szükséges!

Ha ketten jöttök, akkor kérhettek is egy adott dátumot és igyekszem aznap megtartani részetekre a tanfolyamot!

Helyszín: Törökbálint, Tükör Szépségszalon (Világos u. 11.)

16-18 év közötti fiataloknak félár!
15 évnél fiatalabbaknak fizető felnőttel együtt végezve a tanfolyamot ingyenes.

 

Elsősegély és immunrendszer kezelés

Ez az egyik legdinamikusabb kézrátétes eszköze az Access Consciusness®nek: felold mindent, ahol a test „félreműködik”. Ha ezt használod, egyszerre közel 30 energiát futtatsz egyszerre! A kezelés hatással van az immunrendszerre, akárhogy is futtatjuk. Különösen nagy hatással van az immunrendszerre, ha az ízületeken futtatjuk! Ha bármilyen nehézsége van valakinek, amihez az immunrendszernek is köze van, ez a legelső kezelés, amit általában futtatunk.

Én magam már rengetegszer futtattam ezt a kezelést magamon vagy másokon. Már 5 alkalommal múlt el láz egyetlen kezeléstől vagy volt, hogy hasmenés maradt abba. Fájdalmakat, fertőzéseket vagyunk képesek ezzel a kezeléssel gyógyítani – általában több alkalom is kell, de ezt esete és teste válogatja. Én sérüléseket (ficam) is kezeltem vele látványos eredménnyel! Sikerrel alkalmaztam fülgyulladás, köhögés stb. esetén is.

Ha megcsinálod a kezelést 20-30 alkalommal, akkor az egész testszerkezeted megváltozhat!
Bárki meg tudja tanulni a futtatását. Képzeld el, mekkora segítség ez egy szülőnek, amikor éjjel beteg lesz a gyermek és a saját kezedben van egy „jolly joker” arra, hogy segítsd a fertőzés leküzdésében, míg orvoshoz viheted! Többek között számomra ez az egyik legnagyobb értéke a magánéletemben ennek a kezelésnek!

 

Látás helyreállítása

A Látás helyreállítása olyan kézrátétes energetikai kezelés, amely segít abban, hogy javuljon a látásod vagy akár le is tedd a szemüveget. Volt olyan vendégem, akinél 4 kezelést követően már nem volt szükség szemüvegre. A kezelések száma és hatékonysága egyén függő.
Gyermeknél fordult elő, hogy a kezelések hatására gyorsabban javult a szeme, csökkent a szemüveg dioptriája.

A Látás helyreállítás kezelés nem csak a látásodra van hatással, de Homlok és arcüreg problémák esetében is segíthet – tapasztaltuk nátha ill. visszatérő arcüteg gyulladás esetén is a határozott javulást a kezelés után!

 

Légy önmagad + agykapacitás aktiválása

Ez a kezelés lehetővé teszi, hogy önmagad légy. Az a lény, aki TE vagy, nem pedig a környezeted lenyomata, génjeid összessége, átvett és tanult nézőpontok és hitrendszerek összessége, a kollektív  /nemzeti tudat(alatti)csoportok része.

Viselkedünk és cselekszünk, ahogy tanultuk. Ahogy mások csinálják: a családunk (pl.: szombat délelőtt takarítunk stb.), a szűkebb és tágabb közösség, melyben élünk (pl.: együtt eszünk a jól ismert helyeken a munkatársakkal vagy este zuhanyzunk – nem reggel stb.), a nemzet vagy népcsoport, melynek tagjaiként élünk (pl.: nemzeti ünnepeket megtartjuk, a fekete a gyász színe stb.). Nem gondolkozunk el igazán, hogy ez vajon nekünk, mint XY tényleg működik-e, cask egyszerűen magunkévá tesszük a szokást. Feltetted-e a kérdést, hogy tényleg olyan fontos, hogy minden ruhát kivasalj, mielőtt felveszed? Vagy hogy minimum a fehérneműket vasald / vagy épp azt nem, ki hogy csinálja 😊 ?

És akkor még nem is említettük, hogy mennyire hasonló állapotokat és betegségeket teremtünk testünkben, mint a családunk. Mert hát „nálunk mindenkinek magas vérnyomása van”… igen, van genetika, de a DNS-ünk nem 100%-ban azonos (nem is lehet 😊 ), akkor miért ne lehetne, hogy nálunk másként legyen? És ha szerinted ezek általunk nem befolyásolható dolgok, akkor gondolkodj el azon, hogy az örökbefogadott gyerekek miért kezdenek el hasonlítani szüleikre… ?
„Hogy aztán a gyerek eleve is hasonlított az örökbefogadó szüleire, vagy náluk vált hasonlóvá, az gyakran nem derül ki. A szülők mindenesetre szokták mondani, hogy megállítják őket az utcán, vagy ismerősök megjegyzik, amikor a fényképet vagy magát a gyereket meglátják, hogy „pont úgy nézel ki mint apád vagy anyád kicsi korában”. Szerintem azért is hasonlítanak a gyerekek az örökbefogadó szüleikre, mert átveszik a szülők mozgásat, mimikáját, hajviseletét, és ki tudja, talán ezek után a vonásaik is kezdenek hasonlítani.” – A Mozgó Világ internetes változata: huszonnyolcadik évfolyam, hetedik szám – Kollár János: Beszélgetések az örökbefogadásról
vagy lásd még a Nők Lapja Café cikkét.

Dr. Susan Forward: Mérgező szülők c. könyvében (Háttér Kiadó Budapest, 2014) van egy nagyon jó gyakorlat, amit sok évvel ezelőtt csináltam meg. Összeírtam azokat a hitrendszereket, amik a  családunkban vannak és egyesével megnéztem, hogy az adott tézis, releváns-e még az életemben. Ha nem, akkor kuka: többet nem tartom magam hozzá. A gyakorlat a 200. oldalon található, érdemes megcsinálni! Nézd meg, mennyi olyan hitrendszer van családi szinten, ami befolyásolja a viselkedésünket vagy döntési preferenciánkat. „…a hiedelmek az emberekre, a  kapcsolatokra és az erkölcsökre vonatkozó mélyen beivódott attitűdök, felfogásmódok és fogalmak. Mielőtt bárminemű fejlődés vagy változás elindulhatna az életében, lényeges, hogy először tudatosodjon önben tévhitei, negatív érzései és önkárosító viselkedésformái közötti összefüggés.” – írja Dr. Forward.

Elindulhatsz tudatos szinten a feladatsorral is ill. mindezt megsegítheted energetikai testkezeléssel is. Az Access® kézrátétes energetikai testkezelése pont ezt teszi veled: kioldja mindazt a testedből, amit mások valóságának és nézőpontjainak leutánzásával teremtettél az életedben, ahelyett, hogy a saját választásaid alapján élnél. Nem csak családi hitrendszereket képes oldani, de minden mást is eltöröl, amit átvettél vagy lemásoltál akár kollektív tudati szinten is.

Nem is sejtjük, mennyire befolyásolnak minket azok a dolgok, amik a kollektív tudatalattiban mozognak. Legyen szó nemekre vonatkozó sztereotípiákról, nemzeti viselkedési mintákról stb. (A kollektív tudatalatti a tudatalatti elme azon része, amely minden emberben közös. Carl Jung szerint a kollektív tudatalatti archetípusokat tartalmaz, vagyis olyan viselkedésmintákat, univerzális hajlamokat, amelyek nem a tapasztalaton alapszanak.) Van, ami előnyünkre válik, ám vannak olyan viselkedésmintáink is, amik már nem szolgálják javunkat: megkötnek, lebénítanak, bezárnak, fájdalmat okoznak, akadályozzák fejlődésedet vagy esetleg pusztítanak.

Egy család múltbéli (néha generációkkal ezelőtti) traumáját miért cipelnéd?
Egy nemzet ugyancsak régi sérelmeit nincs itt az ideje elengedni?
Teremtenél-e egy olyan teste, amely nem hozza létre azokat a hajlamokat, betegségeket, amik elvileg a családhoz tartozással „együtt járnak”?
Mi hozna számodra nagyobbat: a múlt tényei alapján annak köveiből építeni a jövődet vagy alkotni valami teljesen mást?

Ha ez utóbbit választod, tedd szabaddá magad mások valóságától, múltjától, megélésétől, elvárásaitól és elképzeléseitől! Szabadítsd fel magad a múltadtól, hogy ne azt teremtsd újjá a jövőben, hanem valami mást!

Ez a testkezelés azért olyan különösen fantasztikus, mert azon túl, hogy kioldja minden testünkből a lemásolt és bezárt mintákat, nézőpontokat és valóságokat, a kezelés után adható egy olyan testkezelés is, mely aktiválja és felfokozza az agykapacitást! Ez a kezelés sokat segít például a gyerekeknek a tanulásban.

 

Az általam alkalmazott módszerek és én sem diagnosztizálok és nem gyógyítok. Nem vagyok orvos, nem kezelek betegségeket, tüneteket, nem gyógyítok, ilyen jellegű problémákkal megfelelő szakorvoshoz kell fordulni. Nem tételezek fel és nem garantálok semmilyen fizikai, mentális, emocionális, spirituális és pénzügyi eredményt. Az összes szolgáltatás, amit nyújtok és információ, amit adok általános oktatási és szórakoztatási célt szolgál. Az általam leírt vagy mondott információk nem helyettesítik a szakorvosi vagy bármely egyéb szakértői tanácsadást. Amennyiben a honlapon található információ bármely részét saját életében alkalmazza, semmilyen felelősséget nem vállalok az Ön tetteiért. A kezeléseken, konzultációkon elhangzottakat saját felelősségre és döntésre fogadja vagy nem fogadja meg.