Access® testkezelések

Az Access Consciousness® több energetikai testkezeléssel is dolgozik. Ezek eszközök ahhoz, hogy ahhoz, hogy kikulcsoljanak, megváltoztassanak vagy aktiváljanak dolgokat a testünkben. A testek szeretik az érintést. Az Access® nyújtotta energetikai kezelések könnyedek a testek számára és nem csak fizikai testünkre hatnak, hanem változásokat indítanak el életünk más területein is. A kezelések lényege a testben (fizikai vagy spirituláis, energetika) tárolt traumákat képes kioldani, melyek “mellékhatásaként” a fizikai testben is bekövetkezhetnek változások (hegek halványodása, fájdalmak elmúlása, látásjavulás stb.).

Az, hogy kiben mekkora mértékű változás indul be, az az adott klienstől függ. A kezelések nem erőltetnek semmit, nem tesznek semmit “be” beléd. Csupán megadják a kellő energiát a változáshoz, amire a “testeidnek” szükségük van. A változás üteme és mértéke az adott test “korlátaitól” függ. A testkezelést adó csak lehetőséget és energiát biztosít ahhoz, amit a kliens teste meg szeretne változtatni a kezelés által. Az Access Consciousness® energetikai testkezelései a teljes szabadságról és könnyedségről szólnak:

 • változz úgy
 • akkor
 • olyan ütemben és
 • ott, ahol Neked jó.

Nem mi kezelők döntjük el, mi kell Neked. Ezt csak Te tudod. Mi csak megadjuk, ami ahhoz kell, hogy megváltoztasd azt, ami nem működik Neked és azt teremtsd helyette, ami Neked működik 🙂

A Bars®on kívül 59 energetikai testkezelés elérhető, pl.:

 • MTVSS – a „választás eszköze, amivel sok mindent helyre lehet tenni, ami félreműködik a testben. Ez az Access egyik legdinamikusabb kézrátétes eszköze. Pl.: az immunrendszert is lehet vele aktiválni, melynek jótékony hatását saját gyermekeimen is többször megtapasztalhattam! Kb. 90 perces a kezelés, gyerekek esetében rövidebb.
 • Mimikri – kezeléssel azt változtathatjuk meg, ahol mások valóságának leutánzásával (mimikrijével) teremtettük az életünket ahelyett, hogy a saját választásaink alapján tettük volna. Mimikrized  mások nézőpontjai és életét, amikor meg akarod érteni őket intellektuálisan és emiatt a hasonlóságot a testedben is megteremted, pl.: a családomnak magas vérnyomása van, nekem is az lesz/van.
 • A 90%-os agykapacitás beindítása, aktiválása és felfokozása – ezt a Mimikri kezelés után lehet alkalmazni. Segíthet iskolás gyerekek képességeinek fokozásában.
 • Döntés segítő kezelés – amikor nem tudunk dönteni egy kérdésben, elakadtunk. Ezt a kezelést alkalmaztam egy vendégemnél és a kezelés után nagy fokú nyugalmat érzett a korábbi frusztráció helyett a döntési kényszer miatt ill. az életében olyan rég várt változások indultak be 2 héten belül, melyek egy éve stagnáltak.
 • Sejtmemória – a fizikai traumák hatását és hegesedést visszafordító kézrátétes kezelés. Mindegy, hogy mostani vagy régebbi a heg, külső vagy belső. Nem csak fizikai változás jelentkezhet a kezelések után, de a trauma emlékét is törli a kezelés, melyet a sejt memóriájában tárol. Töröljük a sejt káros emlékét, hogy visszatérhessen eredeti feladatához.
 • Kauzális (ok-okozati) bebörtönzés megsemmisítése – ez a kezelés segít, hogy megváltoztasd fizikai síkon mindazt, amit eddig nem tudtál. Ha van olyan dolog, amit nem tudsz már jó ideje megváltoztatni, pedig sokat foglalkoztál vele, mert olyan, mintha be lenne zárva, akkor próbáld ki ezt a testkezelést.
 • Látásjavítás – a kezelés segít kioldani a szemben lévő traumákat, melyek a látás romlásához vezettek. Kiválóan alkalmas homlok- és arcüreg gyulladások energetikai kezelésére is.
 • Mélylazítás – olyan energetikai kezelés, mely a túlterhelt izmok teljes ellazításában segít, kioldva az izmokban tárol traumákat, blokkokat.

Hogy mi más lehetséges a testünkkel, azt ezekkel a kezelésekkel tudtam igazán megtapasztalni. Az Access® sok-sok éberséget adott a testemmel és tejesen más  teret, ahonnan működhetek!
itt egy videó Dr. Dain Heer-től az Access® társalapítójától angolul.

 

Az általam alkalmazott módszerek és én sem diagnosztizálok és nem gyógyítok. Nem vagyok orvos, nem kezelek betegségeket, tüneteket, nem gyógyítok, ilyen jellegű problémákkal megfelelő szakorvoshoz kell fordulni. Nem tételezek fel és nem garantálok semmilyen fizikai, mentális, emocionális, spirituális és pénzügyi eredményt. Az összes szolgáltatás, amit nyújtok és információ, amit adok általános oktatási és szórakoztatási célt szolgál. Az általam leírt vagy mondott információk nem helyettesítik a szakorvosi vagy bármely egyéb szakértői tanácsadást. Amennyiben a honlapon található információ bármely részét saját életében alkalmazza, semmilyen felelősséget nem vállalok az Ön tetteiért. A kezeléseken, konzultációkon elhangzottakat saját felelősségre és döntésre fogadja vagy nem fogadja meg.