SOP (Symphony Of Possibilities) – Lehetőségek Szimfóniája

Az SOP (Symphony Of Possibilities – Lehetőségek Szimfóniája) energia az Access Consciousness™ben ha lehet ezt mondani, még vadabb és definiálhatatlanabb, mint a Bars®, az Energetic Facelift® vagy a Body Processzek. Nehéz szavakba önteni, mi is ez.

Talán Dr. Dain Heer az Access Consciousness™ társalapítójának és az SOP energetikai kezelések megalkotójának szavai a legjobbak erre:
” Gondolkodtál valaha azon, hogy egy olyan világban élünk, ami energiából áll? Szó szerint minden energia… Mégis legtöbbünknek sohasem mutatták meg, hogyan kapcsolódjunk energiákkal.
Az SOP (Lehetőségek Szimfóniája) arról szól, hogy elismerd, hogy TE részese vagy azon energiák szimfóniájának, amik folyamatosan és dinamikusan bennünk és körülöttünk áramlanak. Egyedülálló módja ez az univerzum energiájának használatára, hogy elkezdd teremteni az életed, az élésed és a valóságod a tudatosságmolekuláinak mozgásba hozásával. …
Elkezdi létrehozni a teret azon éberség számára, hogy bármilyen valóságban is élsz jelenleg, az nem az egyetlen lehetséges valóság, amit választhatsz. ”

Mi van, ha minden változás, amire valaha vágytál, egy másfajta energia kérése az életedben?
Ahogy Dr. Joe Dispenza mondja:
“Ha ugyanazzal a tudattal próbálod megoldani a dolgokat, amely a problémát létrehozta, csak agyon elezed az életed, és kifogásokat keresel arra, hogy miért nem változol meg soha.”
Mi változhat, ha egy egészen más energiát indítunk be, hogy változások indulhassanak be – és nem csak most?

Ez nem egy terápia vagy gyógyító kezelés – ez az energiák felfedezése azzal a céllal, hogy minden egyes személyt megerősítsen abban, hogy tudja azt, hogy tud, valamint tisztában legyen azzal, mit választhat és változtathat meg.” – Dr. Dain Heer

Dr. Dain Heer maga mondja el, milyen is ez az energia és egy SOP tanfolyam (magyar felirattal választható!)

Budapesten 2023. márciusában debütált a világon először egy csodás tanfolyam Dr. Anthony Mattis, CFMW, D.C.: Opening of the Symphony (A Szimfónia Nyitánya) címmel. Megnéztem a beharangozó videót, amiben Dr. Anthony Mattis mesél erről az új tanfolyamról és éreztem, hogy ott kell lennem.
A kurzus végére állt bennem össze a kép, hogy mennyire más lenne a világ, ha ez a fajta törődés, végtelen kedvesség és természetesség illetve aktív, valódijelenlét, amit az SOP ad, része lehetne a világunknak és mindannyiunk világának minden nap!

Fogadjátok szeretettel Takács Györgyi CFMW-vel készült beszámolónkat az SOP kezdetek tanfolyamról Dr. Anthony Mattisszal!

Hogyan élték meg mások az SOP-t (magyar felirattal választható!)?

És hogy milyen is egy SOP Dr. Anthony Mattis szemén keresztül?

„Milyen energia lehetsz, hogy te legyél a tér számukra, hogy teljesen önmaguk lehessenek?
Soha életükben nem fogják ezt elfelejteni.”
~ Dr. Anthony Mattis

Mit mondtak mások, akik már kaptak egy kis 30 perces SOP-t:

 • Eddig csak online volt lehetőségem SOP kezelést kapni. A személyes kezelés valami teljesen más volt. A kezelés végén csak annyit tudtam mondani “Ez nem evilági cucc, ez már a varázslat kategória”😂 Mintha valamit 180 fokban eltekert volna bennem, a túlagyalásos üzemmódom nagyon szépen lecsendesedett azóta.🙂

 

 • Hát minden nap szeretnék ilyen kezelést kérni, mert a testem nagyon imádja ….miért is ? Több fajta kezelést kaptam már, barst, faceliftet, testkezeléseket, de az SOP teljesen más: finom, lágy és közben nagyon vicces és formáló. Könnyed és letisztuló az egész testemnek és a lényemnek. Látni lehetet az arcomon is olyan teljesen más vonalaim voltak.

 

 • Köszönöm az ítélkezésmentes, varázslatos teret amit megteremtesz minden alkalommal amikor megyek hozzád. Végtelenül kedves vagy és gondoskodó. Látlak, érezlek. 🙂Az SOP kezelés egy bars után, mindenképp fantasztikus élmény volt.
  Fura dolgok történtek a kezelés alatt , mintha az idő és tér nem létezett volna.
  A lábam bizsergett, aztán úgy éreztem hogy eltűnt a hasam, mintha beszívta volna az ágy.
  Aztán egy nagy rózsaszín tölcsérnek éreztem magam az égben. teljesen eggyé váltam a mindenséggel.
  Mindezek közben érzelmi hullámvasútra is felültem, mert egyszer sírhatnékom volt, és aztán jött a kontrollálhatatlan nevetés is. 🙂 Mindent köszönök neked. Hálás vagyok. “

 

 • Hogy milyen egy 30 perces SOP kezelés? Érzésre olyan, mint egy finomhangolás az energiateredben. Különbözik a bars feltöltő energiaáramlásától, de a finomhangolás, olyan kapukat nyit meg, amiket eddig hiába kerestél. Már két éve dolgoztam a saját iroda témáján, mikor megkaptam a kezelést. Másnap megtaláltam a saját irodát. Harmadnap megvettük. Szóval, ha szeretnél valamit, ami tényleg működik az SOP-t ajánlom!

 

 • Olyan jó volt az SOP, teljesen kiürült a feje és nem tudtak bemenni az “agyalnivaló gondolatok” 🤘🏻🥰”  (K. 9 éves)

 

Az Access eszközök lehetnek hozzájárulások, de nem tudnak gyógyítani. “Az Access nem a gyógyításról, hanem a tudatosságról szól. A tudatosság hatása a test gyógyulása és nem fordítva. Kigyógyítani valakit a betegségből nem teszi őt tudatossá, de kigyógyítani valakit a nemtudatosságból, ez lehetővé teszi, hogy a test meggyógyítsa önmagát.” – Gary M. Douglas a testkezelések megalkotója, az Access Consciousness™ alapítója
A web- és Facebook oldalamon található információk nem helyettesítik az orvosi, szakorvosi vagy bármely egyéb szakértői tanácsadást. Ezen információkat valamint a konzultációkon ill. videókban elhangzottakat mindenki saját felelősségére és döntése alapján használhatja vagy alkalmazhatja saját életében.
A weboldalamon, a Facebook oldalamon leírt és videókban, konzultációkon alkalmazott módszerek nem diagnosztizálnak és nem is gyógyítanak. Egyik általam használt és ismertetett eszköz/módszer, rendszer ill. konzultációs sem irányul egészségügyi tevékenység folytatására, pszichoterápiás eljárásra, sem annak kiegészítésére, támogatására, bármely az egészségügyről szóló 1997. évi CLVI. törvény (a továbbiakban Eü. tv.) hatálya alá tartozó kovencionális van nem-konvencionális gyógyító eljárás folytatására. Nem kezelek betegségeket, tüneteket, nem gyógyítok, ilyen jellegű problémákkal megfelelő orvoshoz, szakorvoshoz kell fordulni. A konzultációk semmilyen formában nem helyettesítik a betegségek orvosi diagnosztizálását és kezelését, nem céljuk sem a betegség megelőzése, sem a gyógyulás támogatása. Nem tételezek fel és nem garantálok semmilyen fizikai, mentális, emocionális, spirituális és pénzügyi eredményt. Az összes szolgáltatás, amit nyújtok és információ, amit adok, általános oktatási és szórakoztatási célt szolgál, és nem alkalmas semmilyen betegség vagy egészségügyi probléma gyógyításra vagy kezelésére és nem alkalmazom őket az Eü törvényben maghatározott céllal.