7 kulcs a pénzügyi valóság átalakításához – Dr. Dain Heer (cikk fordítása)


Az alábbi bejegyzés Dr. Dain Heer, az Access Consciousness™ társalapítójának cikke, mely saját honlapján jelent meg. A cikk nem az Access Consciousness™ hivatalos fordítása, hanem az enyém.

„Függetlenül a jelenlegi pénzügyi helyzetedtől, a gazdagság és a bőség lehetséges és TE vagy a forrás ennek megteremtéséhez! Gyakran azt gondoljuk, hogy ha nagy örökséget kapnánk, vagy megnyernénk a lottót, akkor a pénzügyi helyzetünket tudnánk kezelni, és boldogok lennénk. Semmi baj, ha örökséget kapunk, vagy megnyerjük a lottót, és… de mi más lehetséges még?

Mit tehetnél ma, hogy azonnal megváltoztasd a pénzügyi helyzetedet?

Íme a 7 kulcs a pénzügyi valóság átalakításához, kezd ma!

  1. Hozz létre egy 10% -os „fiókot”

Minden forintnak, amit megkeresel, vedd a 10% -át (vagy akármekkora részét, ami most könnyű neked – ford.) és tedd félre. Legyen ez önmagad elismerése, tiszteletére, és ne költsd el – soha! Egy bizonyos pillanatban, amikor figyeled “fiókod” tartalmát vagy a számlád (ha bankba tetted) növekedését, a figyelmed valóban a pénzre fókuszál majd. A pénzzel érzett összes stressz kioldódik a világából. Az olyan emberek, akik valóban gazdagok, hajlandóak rendelkezni a pénzel – nem csak elkölteni.

  1. Nálad lévő készpénz*

Vegyél ki akkora pénzmennyiséget, amelyet egy szerinted vagyonos ember magánál hordana, és ezt mindig tartsd magán. Mennyi ez neked?
Mennyi pénzre lenne szükséged a pénztárcádban vagy az erszényében ahhoz, hogy megérezd, hogy gazdag vagy?
Bármennyi is legyen ez számodra, vidd magaddal ezt az összeget mindig, és ne költse el! Szokj hozzá, hogy van pénzed, és a pénz könnyebben kezd folyni hozzád.*

  1. Kezdj el kérdéseket feltenni!

Ha pénzről van szó, hajlamosak vagyunk arra a következtetésre jutni, hogy ez a valóság és ennyi. Olyan sokáig jártunk ugyanabba az irányba, hogy kikoptattuk. Amikor felteszel egy kérdést, kinyílnak az ajtók; van hely, fény és lehetőségek. Kérdezd meg:
„Mi lehetséges még?
Mi kell ahhoz, hogy ez megváltozzon?
Hogyan lehetne még ennél jobb?
És ha valóban gyorsan meg akarod változtatni a dolgokat, használja kérdéseivel a tisztázó mondattal, és nézd meg, hogy a dolgok mintha varázsütésre elkezdenének megjelenni!

  1. Milyen lesz az életem 5 év múlva?

Ha szeretnéd látni, mit hoznak a választásaid, kérdezd meg minden döntésed előtt:
“Ha ezt választom, milyen lesz az életem 5 év múlva?”
És: “Milyen lesz az életem 5 év múlva, ha nem ezt választom?”
Ezek a kérdések lehetővé teszik, hogy tisztában legyél a választás energiájával. Bizonyos döntésekkel több örömöt és könnyebbséget érzel, mások pedig sűrűnek és nehéznek tűnnek majd.

  1. Kövesd ami könnyű és örömteli, és a pénz követni fog!

A pénz az örömöt követi. Sokan közülünk azt gondolják, hogy ha a pénzügyi helyzetünket „kezelik”, akkor boldogok lesznek. Szóval keményen dolgozunk abban a reményben, hogy egyszer majd élvezhetjük az életünket. Valójában fordítva van. Válaszd most, hogy boldog vagy és a pénz megjelenik!
Szóval mi a szórakozás neked?
Mitől érzed, hogy élsz?
Mi tölti fel és adja ezt az örömöt és lelkesedést?
Válaszd ezt MOST, és nézd meg, hogy növekszik a pénzed!

  1. Mutasd meg nekem a pénzt! / Bukkanjon fel a pénz!

Mondd ezt háromszor!

  1. Mutasd meg nekem a pénzt!
  2. Mutasd meg nekem a pénzt!
  3. Mutasd meg nekem a pénzt!!

És mondd, kérem a pénzt MOST? Mondd tovább ezt is! A pénz az, ami egy szolgáltatás teljesítése végén megjelenik. Ez alapvetően a melléktermék. De hajlandónak kell lenned KÉRNI. Ha azt szeretnéd, hogy az emberek és az Univerzum pénzt adjon neked, mondd: “Kérhetem most a pénzt?” Az egyik legjobb kérdés, amelyet feltesz!

  1. Mi a könnyű neked?

Az amit te csinálsz, ami a legkönnyebb számodra, és amiről úgy gondolod, hogy nincs értéke, az a dolog, amellyel a legtöbb pénzt fogod keresni.
Mi az, amit úgy gondolsz, hogy nincs értéke, amiért az emberek valóban nagy összegeket fizetnének neked?
Azt hiszed, hogy mivel neked könnyű, mindenki másnak könnyű. Nem igaz! Ami neked könnyű, NEM mindenki számára könnyű. Hogyan használhatod fel azt, amellyel könnyen pénzt kereshetnél?

Készen állsz arra, hogy legyen pénzed?
Készen állsz arra, hogy gazdagságban és bőségben élj?
Hajlandó lennél megkapni mindezt?
Amint elkezded használni ezeket a kulcsokat/eszközöket, megváltozik a pénzzel való kölcsönhatás módja. Amikor megváltoztatod a pénzzel való kapcsolatot, megváltoztatod a vele kapcsolatos tapasztalataid…. és ez még csak a kezdet!

Találkozunk legközelebb Barátaim,

Dain”

Írta: Dr. Dain Heer

 

A cikk nem az Access Consciousness™ hivatalos fordítása, hanem az enyém. Célom, hogy akiknek problémát okoz az angol nyelv, ők is elolvashassák.
Itt találsz egy kis videó Dainnel, sajnos csak angol nyelven, amely a téma online kurzusáról szól. (7 Steps to Change How You Function With Money – Online Course with Dr Dain Heer)

*ezt az eszközt Esther és Jerry Hicks A vonzás törvénye c. könyvében is megtalálod sok más eszközzel együtt.

 

Írásomban saját tapasztalataimat és élményeimet foglalom össze, mely a különböző önismereti,  önsegítő és más módszerek több, mint 22 éve tartó használatán alapul.
A web- és Facebook oldalamon található információk általános oktatási és szórakoztatási célt szolgálnak, nem helyettesítik az orvosi, szakorvosi vagy bármely egyéb szakértői tanácsadást. Ezen információkat valamint a konzultációkon ill. videókban elhangzottakat mindenki saját felelősségére és döntése alapján használhatja vagy alkalmazhatja saját életében. Egyik általam használt és ismertetett eszköz/módszer, rendszer ill. konzultációs sem irányul egészségügyi tevékenység folytatására, pszichoterápiás eljárásra, sem annak kiegészítésére, támogatására, bármely az egészségügyről szóló 1997. évi CLVI. törvényhatálya alá tartozó konvencionális van nem-konvencionális gyógyító eljárás folytatására. Nem tételezek fel és nem garantálok semmilyen fizikai, mentális, emocionális, spirituális és pénzügyi eredményt. A kép/poszt termékmegjelenítést tartalmaz, mely kizárólag illusztrációként szolgál.