A Cosmopolitan online kiadásának írója kipróbálta az Access Facelift®et

Végül kipróbáltam az Access Energetic Facelift®-et, és íme, mi ment végbe … és a bőrápolás lelkivé vált

írta Lauren O’Connell, Contributing Beauty Editor –  2021. január 19.

 

Ha 2020-ban volt valami jó, az az, hogy egyszerre kapcsoltam ki az automatikus pilóta üzemmódból, és jobban ráhangolódtam az elmémre és a lelki dolgokra. Tudom, hogy nem csak én vagyok így ezzel, mert manapság az öngondoskodás, az önszeretet és az önerősítéssel kapcsolatos bejegyzések száma az Instagramon magasabbnak tűnik, mint valaha.

Amikor hallottam az Access Energetic Facelift®ről, ki kellett próbálnom. Dicsérő kritikákat kap, mint az elme, a test és a lélek új választott kezelési módja Bollywoodban * és * természetesen izgatott leszek mindentől, ami az „arcápolás” szót tartalmazza. Ellátogattam a Miracles Wellness Centerbe, és találkoztam Jane Elizabeth-szel, aki átalakító edző és energiagyógyász. Jane elmagyarázta, hogy ez a módszer megszünteti a mentális és érzelmi elzáródásokat, kitörli a sejtjeink negatív memóriáját, megfiatalítja az arcot és visszaadja természetes fényünket. Elképesztően jól hangzik, nem?

 

Lerúgtam a cipőmet, az ágyra feküdtem egy meleg takaróval és átalakultam. Jane a reiki stílusú kézmozdulatok és a nyomáspontos masszázs technikák kombinációjával oldotta fel negatív energiámat. Átalakította a pszichém régóta meglévő félelmemet a bizonytalanságtól és a sikertől. # köszönet

 

A munkamenet után * el voltam ájulva *, hogy milyen frissen néz ki a bőröm. Az előtte és utána fotón nincs szerkesztés, nincs szűrő és ugyanaz a megvilágítás. Látod a különbséget? Errr, igen! Azt is éreztem, hogy mentális és érzelmi súlyokat emelt le a vállamról. Könnyebb, ragyogóbb és a 2020-as poggyász nélkül.

 

Az Access Energetic Facial egy 1 órás foglalkozás 500 United Arab Emirates Dirham-ba került, ami olyan 113 euro, ami kb. 40 000 ft a Miracles Wellness Centerben, az Icon Tower-ben, a Barsha Heights-ban (Dubai).

A cikket eredetiben itt találod.

 

Írásomban saját tapasztalataimat és élményeimet foglalom össze, mely az önismereti és önfejlesztő módszerek hosszan tartó használatán alapul.

A web- és Facebook oldalamon található információk általános oktatási és szórakoztatási célt szolgálnak, nem helyettesítik az orvosi, szakorvosi vagy bármely egyéb szakértői tanácsadást. Ezen információkat valamint a konzultációkon ill. videókban elhangzottakat mindenki saját felelősségére és döntése alapján használhatja vagy alkalmazhatja saját életében. Egyik általam használt és ismertetett eszköz/módszer, rendszer ill. konzultációs sem irányul egészségügyi tevékenység folytatására, pszichoterápiás eljárásra, sem annak kiegészítésére, támogatására, bármely az egészségügyről szóló 1997. évi CLVI. törvényhatálya alá tartozó konvencionális van nem-konvencionális gyógyító eljárás folytatására. Nem tételezek fel és nem garantálok semmilyen fizikai, mentális, emocionális, spirituális és pénzügyi eredményt.