Filmajánló – A sebész, akit vilászerte imádtak és a “vélelmezett valóság”ok

Mi a vélelmezett valóság?
Nézd meg ezt a sorozatok az egyik sztreaming szolgáltatónál: Egy megdöbbentő, igaz történet egy lelepleződött sebészről (Paolo Macchiarini)
Azta! 💥 Hát ha végignézed a 3 részes sorozatot, asszem erős ízelítőt kapsz abból, hogy mennyi minden csak egy vélelmezett valóság 🤯 és mennyire most van itt az idő, hogy éber legyél és hajlandó legyél azt látni 👁️, ami van ahelyett, amit vélelmezel, hogy van!
Egy csomó dolgot feltételezel, gondolsz, megszoktál, kikövetkeztetsz, kiszámítasz, elvársz … és mi van, ha mégsem? És nem hinnéd el, mert az nem lehet…🫢 Pedig DE!😱
Ez az ember a dokumentum film szerint nem csak férfiként szédített egyszerre több nőt, de hát a munkája is elég érdekesen alakult… A végkifejletről nem is beszélve! De nem írok le többet, mert akkor már nem is érdemes megnézni… pedig szerintem kell ez a 3 epizód ahhoz, hogy meg tudjuk emészteni épp ésszel, hogy ilyen márpedig van!
Mekkora ajándék az Access Consciousness, ami az éberségre facilitál, ami eszközöket 🛠️ ad arra, hogy amikor meglátod, hogy szétesik a világod, amiről azt gondoltad hogy valós – mert azt választod, hogy éberré válasz -, akkor képes legyél megtalálni benne önmagad, a lehetőségeket, az örömöt… minden körülmények között!
Szóval ha szeretnéd tudni, mi is a vélelmezett valóság, hogyan is néz ki a valóságban és erős idegeid vannak, nézd meg ezt a mini filmsorozatot – ami egy igaz ❗történet!
Hogyan lehetne még ennél is jobb?!
A vélelmezett valóságok (VV) Dr. Dain Heer 15 napos The great reset programjából idézve: “Vélelmezett valóság az, amiről vélelmezed, hogy ez van. A legtöbb vélelmezést bevettük a családtól, barátoktól, valóságtól, a társadalomtól. … Mi van, ha a valóság nem valós?… A VV-ok mindenki más nézőpontjai, amiket választottál, hogy elhiszed… 99,9%-a nem a tied, de 99%-t magadévá tetted, hogy olyan lehess, mint mindenki más, hogy részese lehess ennek a valóságnak…” – Dr. Dain Heer, The great reset, day 4.
Bővebben az Access Consciousness Alapozó tanfolyamán hallhatsz róla.