Teremtés és a pénz – Másképp Access® workshop Schuller Ágival (2019.03.04.)

A korábban megrendezett “Hogyan válj pénzzé” Access® estek tematikus folytatása Schuller Ágival: sok oldással, személyes viszonyod javításáért a pénzhez!
Bárki csatlakozhat hozzánk a Tükör Szépségszalonban Törökbálinton!

Sok-sok személyes oldással várjuk az érdeklődőket, akik ezáltal betekintést nyernek az Access Consciousness® világába is és megízlelhetik, milyen az, amikor személyes életükben változik meg a pénzhez való hozzáállásuk!

Mennyire teremted tudatosan az életed?
Az Access Cosnciousness® eszközeit is használva ezt boncolgatjuk és tisztítjuk estünkön.

Ha szeretnél Te is dolgozni azon, hogy mit és hogyan teremtesz az életedben? Ha szeretnél ránézni, milyen nézőpontok határozzák meg viszonyod a pénzhez, ha szeretnéd ezeket tisztítani, akkor várunk szeretettel tematikus estünkre!

“A nézőpontom teremti a valóságom.”- Gary M Douglas
Ha adnak egy gyógyszert és meggyógyulok tőle, mert hiszem, hogy a betegségemre van, akkor meggyógyulhatok, még akkor is, ha az csak placebo. A nézőpont teremti a valóságot… Neked milyen nézőpontjaid vannak, amiket meg szeretnél változtatni?

Hajlandó lennél elkölteni a pénzt valami olyasmire, amiről eddig azt gondoltad, hogy nem éri meg, mert drága? Még akkor sem, ha ezzel örömet szereznél magadnak? És ezért és még olyan dolgokért, és akkor is hajlandó lennél fizetni, ha ciki?

Hajlandó lennél túlteremteni magadat könnyedén és örömmel?

Szeretnéd kitakarítani a téged gátló hiteket és nézőpontokat? Ha igen, akkor szeretettel várunk téged pénz témájú estre, amit Schuller Ági minősített Access Cosnciousness® facilitátor tart

Törökbálinton, a Tükör szépségszalonban
2019. március 4-én hétfőn este
18,00-20,00 óra között.

Előzetes regisztráció szükséges e-mailen vagy telefonon! Megértésedet köszönjük! 🙂
Ha bármilyen kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal!

Mindenkit szeretettel várunk!
SchullerÁgi CF (Sulci) és Eszter