Rescue remedy azaz Elsősegély csepp, az egyetlen előre összeállított keverék

Amikor  prompt szükségünk van segítségre, és nincs egyedi eszencia vagy keveréküveg nálunk, akkor ott van Bach doktor egyetlen előre összeállított, 5 eszenciát tartalmazó keveréke, a RESCUE Remedy (Elsősegély csepp). Ez segít lecsendesíteni az elménket és harmonizálni az érzéseinket, hogy megnyugodjunk és a jelenre koncentrálhassunk. Jól jön például:

  • ha dühöngünk a dugóban

  • ha vizsga előtt nagyon izgulunk

  • ha hisztizik a gyerkőc

  • ha fáradtak vagyunk, de koncentrálnunk kéne

  • ha rossz hírt kaptunk, stb.

A Bach-virágterápia kiegészítője lehet egy pszichológusnál történő terápiának, vagy allopátiás kezelésnek, illetve más alternatív gyógymóddal is jól összefér.

Hozzászokni nem lehet, függőséget nem okoznak és túladagolni sem lehet.

És hogy milyen széles körben lehet alkalmazni a Rescuet, arról szól ez a kis film, amit az eredeti Bach-virág eszenciák magyarországi forgalmazója készített:

https://www.youtube.com/watch?v=D_cLOZRfP4k

Az általam alkalmazott módszerek és én sem diagnosztizálok és nem gyógyítok. Nem vagyok orvos, nem kezelek betegségeket, tüneteket, nem gyógyítok, ilyen jellegű problémákkal megfelelő szakorvoshoz kell fordulni. Nem tételezek fel és nem garantálok semmilyen fizikai, mentális, emocionális, spirituális és pénzügyi eredményt. Az összes szolgáltatás, amit nyújtok és információ, amit adok általános oktatási és szórakoztatási célt szolgál. Az általam leírt vagy mondott információk nem helyettesítik a szakorvosi vagy bármely egyéb szakértői tanácsadást. Amennyiben a honlapon található információ bármely részét saját életében alkalmazza, semmilyen felelősséget nem vállalok az Ön tetteiért. A kezeléseken, konzultációkon elhangzottakat saját felelősségre és döntésre fogadja vagy nem fogadja meg.