Rólam – Kapcsolat

VÉGZETTSÉGEIM:

2011. január – Bach International Education Program Level 1

2013. október – Bach International Education Program Level 2

2016. április – Bach International Education Program Level 3 – BFRP

2016. május – Theta Healing® alap tanfolyamVasas Eszter

2016. szeptember – Theta Healing® haladó tanfolyam – Konzulens

2017. február – Access Bars® Kezelői végzettség

2017. április – Access Consciousness® alapozó képzés

2017. június – Access Facelift® képzés

2017. augusztus – Access Bars® Facilitátor

2017. szeptember – Access® testkezelés tanfolyam – Látásjavítás

2017. november – Access® 3 napos test tanfolyam és ESSE (Dr. Glenna Rice)

2017. december – Frissítő és relaxáló svéd masszázs tanfolyam

2018. január – Áss mélyebbre ThetaHealing® tanfolyam (Nagy Szilvia)

2018. március – Access® Ease with money – Dr. Dain Heer

2018. május – Access® 3 napos test tanfolyam (Shauna Teaken)

2018. június – Access Body® Facilitátor – testkezelés oktatói

2018. szeptember – Access Facelift® Facilitátor – Facelift® oktatói

2018. szeptember – Access® Conscious Parents Conscious Kids (CPCK) Storytime for Parents telecall series

2018. november – Access® Talk To The Entities – The Beginning tanfolyam (Kalpana Raghuraman)

2019. február – Access® Talk To The EntitiesAdvanced tanfolyam (Shannon O’Hara, Mumbai – online)

2019. február – Access Consciousness® alapozó képzés

2019. március – Access Consciousness® ESB (Létezés Energetikai Szintézise) Dr. Dain Heer

2019. május 10-12. – Access Consciousness® EMT (Energetic Manual Therapy) Dr. Glenna Rice

2019. május 13. – Access Consciousness® Tudatos Szülő Tudatos Gyerek (CPCK) 1 napos képzés Dr. Glenna Rice

2019. május 31. – Access Consciousness® Being You 1 napos képzés Kovács M. Angéla

2019. szeptember 15. – Access Consciousness® Being You – Business 1 nap Kovács M. Angéla

2019. november – Access Consciousness® Body Whispering: A Very Different Healers Handbook – Online Video Course with Dr. Dain Heer

 

Előre egyeztetett időpontban a Tükör Szépségszalonban Törökbálinton (Világos u. 11.) segítek a hozzám fordulóknak.

Kövesd az aktuális eseményeket Facebook oldalamon!

Időpont egyeztetés:

Mobilon: +36 70 / 94-27-984

E-mailen: info@vasaseszter.hu

 

Vasas Eszter vagyok. Eredeti szakmám mérnök.

2010-ben egy előadást hallottam a Bach-virágterápiáról és annyira megfogott, hogy lehetséges olyan dolgokon és viselkedésen változtatni eszenciákkal, mint féltékenység, türelmetlenség stb., hogy ott helyben eldöntöttem, nekem ez kell. Először én mentem el tanácsadásra, majd 2011-ben elvégeztem a Level 1-es tanfolyamot, amit a Bach doktor örökségét gondozó Alapítvány magyarországi akkreditált oktatója tartott. 2013-ban elvégeztem a Level 2 szintet is. Végül úgy döntöttem, hogy ez lesz a hivatásom és tanácsadó leszek. Belevágtam hát a Level 3-ba, és Bach-virágterápiás Tanácsadó lettem.

A Theta Healing® úgy robbant be az életembe, mint derült égből villámcsapás. Soma Öngyógyító könyvében olvastam erről a technikáról és nagyon felvillanyozott. Éreztem azt a bizonyos izgatottságot, amit nevezhetünk megérzésnek vagy akárminek: mennem kell, éreztem. Az alap képzést 2016-ban úgy végeztem el, hogy amikor megkérdezték, miért vagyok ott, csak én válaszoltam így: “Nem tudom, jönnöm kellett.”. Azóta már a haladót is elvégeztem és imádom!

Az Access®-t a theta oktatóm javasolta, hogy próbáljam ki a Bars® kezelést ebből. Mikor hazafelé mentem a kezelés után, olyan volt, mint amikor a Duna Tv-n nézi az ember a halakat műsorszünetben… és elmentem másodszor és harmadszor is… Aztán 2017 elején elvégeztem a Bars® kezelői tanfolyamot. Adom a kezelést a hozzám érkezőknek és családom aprajának nagyjának elképesztő eredményekkel! 2017. augusztustól pedig oktatom is a Bars®-t.

Innen már csak egy ugrás volt 2017-ben az Access Consciousness® alapozó képzés. Itt több csodás testkezelést is megtanultunk. Természetes volt, hogy két hónap múlva ott voltam a Facelift® képzésen is! 🙂 Majd 2018. júniusban teljesült a vágyam: Access Body® Facilitátor lettem, így 3 vagy 6 órás tanfolyamok keretében Access® energetikai testkezeléseket is oktatok: egyet vagy kettőt egyszerre. De csak nem álltam meg: Access Facelift® oktatói képesítést is megszereztem.

Nem tudok nem egyre jobban belemerülni a képességekbe és tudásba, amit a képzések feltárnak előttem. Nincs célom, csak önmagam felfedezése és hogy mások is felfedezhessék, kik is ők valójában önmaguk számára és milyen értéket is képviselnek mindannyiunk számára 🙂

 

FONTOS TUDNI!
Nem vagyok orvos, így nem állítok fel diagnózist, és nem kezelek betegségeket, tüneteket nem gyógyítok, ilyen jellegű problémákkal megfelelő szakorvoshoz kell fordulni. Kizárólag olyan alternatív módszereket alkalmazok, amelyek a test és lélek öngyógyító mechanizmusait támogatják meg és nem tekinthetők hivatalos gyógyító módszernek, azt nem helyettesítik. Éppen ezért biztos gyógyulást a kezelések módszerei nem garantálnak, mivel nem tekinthetők hivatalos gyógyító módszereknek, betegségeket nem kezelnek és a testbe fizikai beavatkozás nem történik. Nem teszek ígéretet, nem vállalok garanciát és nem állítok semmit betegségek diagnózisával vagy kezelésével kapcsolatban, hanem tájékoztatok az eddigi tapasztalatairól.
Saját döntésre és felelősségre vedd igénybe szolgáltatásaimat.
A Bach-virágterápia nem gyógyszer. A módszer nem diagnosztizál és nem helyettesíti az orvosi és gyógyszeres kezelést. Alternatív módszer, melyek a test és lélek öngyógyító mechanizmusait támogatja meg és nem tekinthetők hivatalos gyógyító módszernek, azt nem helyettesítik. Az eszenciáknak ismert mellékhatása nincs, túladagolni nem lehet – kizárólag a régóta fennálló használat alapján.