THETA HEALING®Technika

ThetaHealing® technika

Mi a ThetaHealing® technika? Vianna Stibal, a technika megalkotója szerint: “ThetaHealing® technique is a meditation training technique utilizing a spiritual philosophy for improvement and evolvement of mind, body and spirit.” Ezt a meghatározást Vianna hivatalos honlapján olvashatjuk. Lefordítva: “A ThetaHealing® technika egy szellemi filozófiát alkalmazó meditációs tréning technika az elme, a test és a szellem fejlesztése és fejlődése.” (ha a google fordítóba beírod 😊).

Vianna honlapján ThetaHealing® konzulensek(Practicioner) számára meagott definíciója a technikáról (ezt is google fordítóba beírva és kicsit magyarítva, hogy biztosan át tudjam adni, amit Vianna kért 😊):

“A ThetaHealing® meditációs technikát Vianna Stibal 1995-ben hozta létre az egészségére való visszatérés útján. Eredeti könyve részletezi személyes gyógyító útját és kapcsolatát a Teremtővel, meditációs technikáját felhasználva. (Vianna Stibal : ThetaHealing , 2. kiadás, BIOENERGETIC Kiadó Kft., 2013).

A ThetaHealing® technika egy spirituális filozófiát alkalmazó meditációs technika, amelynek célja az elme, a test és a szellem fejlesztése, miközben közelebb kerül minden, ami van, Teremtőjéhez. Ez egy koncentrált ima a Teremtő felé, és lehetővé teszi, hogy az imádkozó (én kiegészítésem) elméjét, testét és szellemét kiképezhesse, hogy tisztázza a korlátozó hiedelmeket és éljen pozitív gondolatokkal, és erényeket fejlesszen ki mindenben, amit cselekszünk. Meditáció és ima révén a ThetaHealing® technika pozitív életmódot hoz létre.

A ThetaHealing® technikát mindig a hagyományos orvosláshoz kapcsolódóan tanítják. Megtanulja, hogyan kell felhasználni az ember saját intuícióját, és támaszkodik mindenki Teremtőjének feltétel nélküli szeretetére, amely a tényleges „munkát” végzi. Úgy gondoljuk, hogy koncentrált imádsággal, „teta” és „delta” agyhullám felhasználásával (a fizika és a kvantum magában foglalva), valójában szemtanúja lehet annak, hogy a mindenség és mindenki Teremtő az, aki létrehozza az azonnali fizikai és érzelmi jólétet. Megtanultuk, hogy a ThetaHealing® technikán keresztül az intuitív képességek felhasználhatók spontán változások, valamint fizikai és érzelmi jólét elérésére.”*

A ThetaHealing® technika hivatalos oldala, ahol minden tanfolyamot végzett konzulenst regisztrálnak: www.thetahealing.com/
Itt tudsz keresni konzulenseket világ szerte: www.thetahealing.com/search.html

A ThetaHealing® és a ThetaHealer® a THInK bejegyzett védjegyei a www.thetahealing.com webhelyen.

Az én nézőpotom és élményeim a ThetaHealing® technikával kapcsolatban itt olvasható. Jómagam a technikát magamon 2016. óta használom.

 

 

* az idézet forrása Vianna Stibal honlapján ThetaHealing® konzulensek(Practicioner) számára meagott definíciója a technikáról.

 

 

Hasznos linkek:

A ThetaHealing® technika hivatalos magyarországi képviselője, Nagy Szilvia is elmondja egy 8 perces videóban, mire is jó ez a módszer, kinek is jó és hogyan is működik: www.youtube.com/watch?v=4grj-HRAYD8

Bővebben: www.youtube.com/watch?v=Mb0SN0yyfV0

 

 

A web- és Facebook oldalamon található információk nem helyettesítik az orvosi, szakorvosi vagy bármely egyéb szakértői tanácsadást. Ezen információkat valamint a konzultációkon ill. videókban elhangzottakat mindenki saját felelősségére és döntése alapján használhatja vagy alkalmazhatja saját életében.

 

A weboldalamon, a Facebook oldalamon leírt és videókban, konzultációkon alkalmazott módszerek nem diagnosztizálnak és nem is gyógyítanak. Egyik általam használt és ismertetett eszköz/módszer, rendszer ill. konzultációs sem irányul egészségügyi tevékenység folytatására, pszichoterápiás eljárásra, sem annak kiegészítésére, támogatására, bármely az egészségügyről szóló 1997. évi CLVI. törvény (a továbbiakban Eü. tv.) hatálya alá tartozó kovencionális van nem-konvencionális gyógyító eljárás folytatására. Nem kezelek betegségeket, tüneteket, nem gyógyítok, ilyen jellegű problémákkal megfelelő orvoshoz, szakorvoshoz kell fordulni. A konzultációk semmilyen formában nem helyettesítik a betegségek orvosi diagnosztizálását és kezelését, nem céljuk sem a betegség megelőzése, sem a gyógyulás támogatása. Nem tételezek fel és nem garantálok semmilyen fizikai, mentális, emocionális, spirituális és pénzügyi eredményt. Az összes szolgáltatás, amit nyújtok és információ, amit adok, általános oktatási és szórakoztatási célt szolgál, és nem alkalmas semmilyen betegség vagy egészségügyi probléma gyógyításra vagy kezelésére és nem alkalmazom őket az Eü törvényben maghatározott céllal.