A gondolkodásmód megváltoztatása egy nagyobb, boldogabb élet létrehozásához – Gary M. Douglas (cikk fordítása)


Az alábbi bejegyzés Gary M. Doglas, az Access Consciousness™ alapítójának cikke, mely ezen az oldaon jelent meg eredetileg. A cikk nem az Access Consciousness™ hivatalos fordítása, hanem az enyém.

“Volt már, hogy azt mondtad: „Boldog leszek, amikor…”? Talán épp ma mondtad. Vagy talán rendszeresen ezt mondod szinte mindenről az életében.

Amikor boldog vagy, mert van elég pénzed, álmaid kapcsolatában vagy megvannak a vágyott gyémántok, vagy ha a házad, ami boldoggá tesz, akkor ez csodálatos módon inspirálhat további teremtésre.

És mégis, a legtöbb ember soha nem valósítja a „Boldog leszek, amikor…” elképzelését olyan könnyen, mint amire számít. Ehelyett boldogtalanul tölti az életét, mert az nem sikerült, amit elképzeltek. Vagy folyamatosan magasabbra teszik a lécet, így a boldogság lehetetlen álommá válik.

A nagyszerű dolog az, hogy más módon is lehetsz boldog. Nem kell várnod vagy elérne a legnagyobb céljaid! Szó szerint választhatsz, hogy örülsz mindennek, ami ma van.

Ez nem azt jelenti, hogy kevesebbel is megelégedsz, főleg, ha folyamatosan azt kérdezed magadtól: „Mi lehetséges még ezen túl is?”

Amikor felteszed ezt a kérdést, elkezdesz egy nagyobb életet létrehozni – egy olyan életet, ahol a külső tényezők nem az egyetlen mérőfokai a boldogságodnak. Ha nagyszerűbb az életed, akkor hajlandó vagy jobban élvezni az életedet, mint amit a legtöbb ember kívánatosnak tart. Észrevetted már, hogy a legtöbb ember nem olyan boldog, mint lehetne? Mi van, ha a boldogság csak választás?

Ha nagyobb és boldogabb életet szeretnél élni, akkor ma a következő gyakorlati tippekkel kezdhetsz tovább haladni:

 

  1. Kérj többet az életből.

Ne félj többet kérni az életből. Én sokkal többet kérek annál, ami megjelenik, de nem élem meg kudarcként, ha nem kapok meg mindent, amit kérek. Én személy szerint úgy gondolom, hogy minél többet kérek, annál több lehetőséget engedek megjelenni a világomban. Ha csak azt kérem, amitől boldog leszek, mindig csak korlátozott életet fogok hajszolni. Nem borulok ki, amikor nem jelenik meg a „tökéletes” életem. Hálás vagyok mindenért, amit kaptam, és folyamatosan többet kérek. A hála váratlan módokon hív be még több dolgot az életembe.

 

  1. Légy az a személy, akinek megvan az, amit kér.

A legtöbb ember olyan dolgokat kér, amelyeket arra terveztek, hogy azt érezd tőlük, hogy az életed nagyszerűbb. Ha bármikor elkezdesz nagyszerűbb életet élni, akármilyen módon ahogy csak tudsz, akkor azzá válsz, akinek bármije meglehet.

Az egyetlen különbség a „nagy életű” és a „kis életű” ember között az, hogy kik hajlandóak lenni. Bármit is gondolsz, hogy mi hiányzik – válj azzá. Életed kiszámíthatatlan és csodálatos módon fog kitágulni.

 

  1. Frissíts/Upgradeld az életed!

Ha megnéznéd életed egyes részeit, és megkérdeznéd magadtól: “Mi kellene a frissítéshez/upgradehez?” akkor valószínűleg ihletet kapnál, hogy a mostanin túlteremts. Éber leszel arra, hogy mit teremtene ez a frissítés a számodra, és elkezded létrehozni ezt azáltal, hogy természetesen vonzódni kezdesz a nagyszerűbb, több és nagyobb felé.

 

Arra szocializálódtunk, hogy elégedjünk meg kevesebbel is. Milyen lenne az életed, ha soha többé nem elégednél meg kevesebbel? Ha elkezded keresni azt, ami még inkább lehetséges, akkor felemeled a mércéjét annak, hogy valójában mi is az a „kevesebb, amivel megelégedsz”. És az életed kiterjed – muszáj. Ahogy többet választasz, több jut el hozzád. Ha úgy döntesz, hogy csak akkor leszel boldog, ha ezek a dolgok megérkeznek hozzád, akkor nem tudod létrehozni a boldogságot, egyszerűen azért, mert a dolgok már nem lesznek elegendőek, mire valójában megérkeznek hozzád.

A választás mindig a boldogság előtt jön. A választásaid teremtenek.

Mit választhatok ma, amely megteremti a nagyobb, boldogabb életet, amiről mindig is álmodtam? ” – Gray Douglas

Eredeti verzió: http://dailyurbanista.com/2016/05/05/creating-bigger-happier-life/

A cikk nem az Access Consciousness™ hivatalos fordítása, hanem az enyém. Célom, hogy akiknek problémát okoz az angol nyelv, ők is elolvashassák.

 

A web- és Facebook oldalamon található információk általános oktatási és szórakoztatási célt szolgálnak, nem helyettesítik az orvosi, szakorvosi vagy bármely egyéb szakértői tanácsadást. Ezen információkat valamint a konzultációkon ill. videókban elhangzottakat mindenki saját felelősségére és döntése alapján használhatja vagy alkalmazhatja saját életében. Egyik általam használt és ismertetett eszköz/módszer, rendszer ill. konzultációs sem irányul egészségügyi tevékenység folytatására, pszichoterápiás eljárásra, sem annak kiegészítésére, támogatására, bármely az egészségügyről szóló 1997. évi CLVI. törvényhatálya alá tartozó konvencionális van nem-konvencionális gyógyító eljárás folytatására. Nem tételezek fel és nem garantálok semmilyen fizikai, mentális, emocionális, spirituális és pénzügyi eredményt.