ANKH önismereti társasjáték – Godó Gáborral 2017. 06. 29-én

ANKH

Ha már próbálkoztál a vonzás törvényével, ha tervezgettél, cselekedtél, de még mindig nem érted el, amit igazán szeretnél, akkor próbáld ki az ANKH társast!

Könnyed és játékos formában keressük meg, hogy milyen gátak tartanak vissza attól, hogy mozgásba lendítsd a teremtés törvényét.

Gyere és játssz velünk 2017. június 29-én 18-21 óra között Törökbálinton a Tükör Szépségszalonban a játék kitalálójával és játékvezetőjével, Godó Gáborral! Jelentkezni a Szalon Facebook oldalára írt üzenetben lehet vagy nálam, e-mailen.

 

Mi az Ankh?

– Az Ankh társasjáték egy önismereti coaching eszköz, mely céljaink elérését és a minket visszatartó gátak meghaladást támogatja.
– A játék segíti egy helyzettel kapcsolatos tisztánlátást, segítségével megfejtjük az elakadásaink valódi okait és megoldásokat találunk.
– Rámutat, azokra a hiányosságainkra melyek gátolnak és azokra az erősségeinkre, amiket felhasználhatunk a helyzet megoldására.

Miért különleges?

  • A rendszer nemcsak könnyed és játékos, hanem egyszerre dinamikus is, azaz minden pillanatban a minket leginkább foglalkoztató, aktuális kérdésekre kapunk válaszokat.
  • Pont ez a legfőbb különbség más módszerekhez képest, hogy egyszerre határtalan és könnyed, mégis igazi mélységeket képes megmozgatni.
  • Ráadásul, a körökre osztott, interaktív formátumnak köszönhetően sosem unatkozol és megismerhetsz 2-3 hozzád hasonló cipőben járó, értékes embert!

Egy alkalom részvételi díja: 5.000 Ft.

A programra pénz- és időgaranciát vállal Gábor, azaz ha nem azt kapod, amit vársz, akkor bármikor kisétálhatsz, a befizetett összeget pedig visszatéríti.

Egy alkalomra maximum 6 embert tudunk fogadni, ezért a részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött! Jelentkezni a Szalon Facebook oldalára írt üzenetben lehet vagy nálam, e-mailen.

 

Visszajelzéseink a játékélménnyel kapcsolatban:

“Az ANKH varázsol és él…Veled!…elképesztő! Szívből ajánlom bárkinek, aki szórakozva és gyorsan szeretne önismeretezni.”

„Nagyon élveztem! A játék maga annyira komplex és határtalan. Igazi mélységeket képes megmozgatni, ha nyitott rá az ember!”

„Amilyen mélységű felismerésekre jutottam mindössze néhány óra alatt, azt egyéni foglalkozásban számos találkozó eredményeként értem el.”