Vélemények

Akik már részt vettek konzultáción, ezt írták:

„A cseppek most is, mint eddig is HASZNÁLNAK. Nem tudom eléggé megköszönni!
Eszterhez mindig úgy megyek, hogy segítségre, támogatásra van szükségem, nem tudom pontosan mire, de mindenképp az ő személye kell hozzá. Lassan egy hete, hogy kipróbáltam az egyik Access® processzt, nem tudtam mire számítsak, de sokkal többet kaptam, mint amit vártam/reméltem, vagy talán pontosan azt, ami kellett. Nemcsak teljesen kikapcsoltam, megnyugodtam és elengedtem a feszültséget, de megoldást kaptam/találtam egy számomra gyötrő problémára, egy nehéz élethelyzetre. Olyan erős bizonyosságot és biztonság érzetet, amit mindig szeretnék érezni. És mindezt egyetlen kezelés indította el bennem. Nem varázsütésre jött a változás, hanem a kezelést követő napokban. Annyira túsznak éreztem magam a helyzetben, hogy semerre nem tudtam lépni, semerre nem láttam a kiutat, az Eszterrel töltött 1-2 óra mégis segített elindulni, és magam mögött hagyni ezt a “gödröt”. Most is és mindig köszönöm a munkádat!”
Dorina

„Kissé szkeptikusan rendeltem meg az első adag eszenciát. A hatása már első nap érezhető volt. El sem akartam hinni! A lányaim számára is kevertettem Bach-cseppeket. Nem tudták, miért kapták – biztos szerettem volna lenni a Bach-csepp jótékony hatását illetően. Hatékonynak bizonyult náluk is.”
Kati

„Én nem voltam nagy híve a Bach-virágeszenciáknak. Többször kezeltek vele, de nem éreztem semmi hatást. Eszti viszont valami egészen magas szinten érzi az eszenciák lényegét és mély odafigyeléssel olyan személyre szabott keveréket állít össze, amik azonban döbbenetes módon működnek!”
Gabi

„A Bach-virág segít a megoldásokban. Türelemre int, megnyugtat, ellazít, segít kifejezni, felvállalni önmagam! Segít, hogy könnyebben hozzak döntéseket és amikor kiborulok valamiért, nyugtatóak. Alkohol helyett jöhet egy stampli Bach-virág? Elmúlik: elmúlik a bánatom, szorongásom, félelmem!”
Erzsó

„Kedves Eszter! Úgy tűnik, hogy beválnak a cseppek a gyerekeknél: mindketten jobban alszanak, pedig a kicsinek a foga is jön.”
Évi

„Nehéz egy mondatban megfogalmazni, hogy nekünk miért hasznosak a Bach-virágeszenciák, de biztos hogy a gyerekeim pasztilla nélkül nem bújnak ágyba, mert így nincs éjszaka sírás és rémálom, amiből ne tudnának felébredni. Nekünk felnőtteknek az éber rémálom a fojtogató, stressz miatt van rá szükségünk, hogy kicsit lazábbak legyünk és kiegyensúlyozottabbak legyünk. Több éve már annak hogy kipróbáltuk, és bevált, ha szükséges használjuk, de nem folyton, tehát nincs hozzászokás. Köszönjük!??”
Kriszti

„Az üvegcsémet “benyakaltam” majdnem teljesen, és ha nem is teljesen más ember lettem, rengeteget segített. Nemhogy nem pityeredtem el minden pillanatban, de napok elteltek sírás nélkül. És rá tudtam nézni a szeretett, de elveszített személy fényképére zokogás nélkül. Szóval a mázsás súlyaimból kilók maradtak csak!”
Ildi

„Mióta a saját bőrömön megtapasztaltam az esszenciák hatékonyságát, munkám során is ajánlom a hozzám forduló szülőknek-gyerekeknek, és mindig rácsodálkozom, hogy mennyire intenzív változásokat tud előidézni. A szedést követően szinte egy új gyerek jön be hozzám, a hatás és a siker átütő.”
Évi

„Hogy mit jelent számomra a Bach virágeszenciák segítsége? Alapvetően szkeptikus alkat vagyok… Így is álltam hozzá. Majd meglátjuk! Alapos beszélgetés után kaptam meg Esztertől a keverékemet. Viszonylag rendben volt az életem, ura voltam a helyzetemnek, de különválás, anyagi- és egyéb problémák tarkította napokat éltem. Én azt gondoltam jól menedzselem.
Szóval megkaptam a cseppeket és nagyon odafigyelve kezdtem használni, figyelve a hatást.
A hatás elsőre gyomorégés volt. Egy olyan tünet, ami miatt kérdeznem kellett, most ez mi? A válasz nem tetszett: “Nem veszi be a gyomrod a változást!”. Megpróbáltam magamba nézve “megemészteni” ezt… Akkor esett le, hogy milyen igaz!
Aztán a félelmeim, amiket jól eldugtam, hogy ne nyomasszanak, a felszínre kerültek. Valami komoly változás kezdődött. Felszabadító. Mind a saját magammal, mind a másokkal való kapcsolatomban. És azóta nem okoz semmilyen tünetet a keverék használata.
Ja? És azt mondtam már, hogy nem hiszek a véletlenekben?”
Kata

„A Bach virágeszenciákat az egész családunk használja és szereti. Kisfiamnál alvásra, lányomnál testvér féltékenységre alkalmaztuk, mindkettőjüknél bevált. Néhány nap alatt tapasztalható, jelentős pozitív változás állt be mindkét gyermekemnél. Jómagam kipróbáltam a vizsgára is: csak ajánlani tudom mindenkinek, aki tanul! Koncentrációban a maximumot hozta ki belőlem, vizsgadrukk nélkül!”
Orsi

A web- és Facebook oldalamon található információk nem helyettesítik az orvosi, szakorvosi vagy bármely egyéb szakértői tanácsadást. Ezen információkat valamint a konzultációkon ill. videókban elhangzottakat mindenki saját felelősségére és döntése alapján használhatja vagy alkalmazhatja saját életében.
A weboldalamon, a Facebook oldalamon leírt és videókban, konzultációkon alkalmazott módszerek nem diagnosztizálnak és nem is gyógyítanak. Egyik általam használt és ismertetett eszköz/módszer, rendszer ill. konzultációs sem irányul egészségügyi tevékenység folytatására, pszichoterápiás eljárásra, sem annak kiegészítésére, támogatására, bármely az egészségügyről szóló 1997. évi CLVI. törvény (a továbbiakban Eü. tv.) hatálya alá tartozó kovencionális van nem-konvencionális gyógyító eljárás folytatására. Nem kezelek betegségeket, tüneteket, nem gyógyítok, ilyen jellegű problémákkal megfelelő orvoshoz, szakorvoshoz kell fordulni. A konzultációk semmilyen formában nem helyettesítik a betegségek orvosi diagnosztizálását és kezelését, nem céljuk sem a betegség megelőzése, sem a gyógyulás támogatása. Nem tételezek fel és nem garantálok semmilyen fizikai, mentális, emocionális, spirituális és pénzügyi eredményt. Az összes szolgáltatás, amit nyújtok és információ, amit adok, általános oktatási és szórakoztatási célt szolgál, és nem alkalmas semmilyen betegség vagy egészségügyi probléma gyógyításra vagy kezelésére és nem alkalmazom őket az Eü törvényben maghatározott céllal.