Access Consciousness™

Az Access Consciousness™ azt jelenti szó szerint, hogy hozzáférni a tudatossághoz. A tudatosság a hajlandóság és képesség, hogy életünk minden területén teljes mértékig és éberen jelen legyünk ítélkezések nélkül. “A tudatosság mindent magába foglal és semmit nem ítél meg.”™ Az Access Consciousness™ arról szól, hogy kiemeljen a dualitásból, szabályokból és korlátokból, hogy a végtelen lehetőségeket válasszuk, ne a korlátozásokat. Mert mindig van választásunk!

A jelenleg is dinamikusan fejlődő Access Consciousness™ alapjait Gary M. Douglas alkotta meg 20 évvel ezelőtt. A módszer, szemlélet, életmód folyamatos fejlesztésében és oktatásában Gary társa Dr. Dain Heer.
Hogy mi a szösz is az Access, azt ebben a videóban magyar felirattal mondja el az alapító Gary M. Douglas, a társ alapító Dr. Dain Heer és még sokan mások.

Az Access® több olyan eszközt is tartalmaz, melyek testkezelések. Ilyenek például:

Ezekről bővebben olvashatsz az Access menü pont oldalain és a Access hivatalos honlapján: www.accessconsciousness.com/hu/

Az Access nem gyógyít, nem gyógymód. Az Access Consciousness™ben technikák, eszközök és processzek segítenek abban, hogy megváltoztassuk azokat a dolgokat az életünkben, amitek szeretnénk. Ez a tudatosságról szól, arról, hogy képesek legyünk változásokat létrehozni önmagunkban, hogy szabad akaratunkból változtassunk azon, amin szeretnénk. Mindezt tudatosan tehetjük, éberen arra hogy választásaink mit is teremtenek valójában.

 

A web- és Facebook oldalamon található információk nem helyettesítik az orvosi, szakorvosi vagy bármely egyéb szakértői tanácsadást. Ezen információkat valamint a konzultációkon ill. videókban elhangzottakat mindenki saját felelősségére és döntése alapján használhatja vagy alkalmazhatja saját életében.
A weboldalamon, a Facebook oldalamon leírt és videókban, konzultációkon alkalmazott módszerek nem diagnosztizálnak és nem is gyógyítanak. Egyik általam használt és ismertetett eszköz/módszer, rendszer ill. konzultációs sem irányul egészségügyi tevékenység folytatására, pszichoterápiás eljárásra, sem annak kiegészítésére, támogatására, bármely az egészségügyről szóló 1997. évi CLVI. törvény (a továbbiakban Eü. tv.) hatálya alá tartozó kovencionális van nem-konvencionális gyógyító eljárás folytatására. Nem kezelek betegségeket, tüneteket, nem gyógyítok, ilyen jellegű problémákkal megfelelő orvoshoz, szakorvoshoz kell fordulni. A konzultációk semmilyen formában nem helyettesítik a betegségek orvosi diagnosztizálását és kezelését, nem céljuk sem a betegség megelőzése, sem a gyógyulás támogatása. Nem tételezek fel és nem garantálok semmilyen fizikai, mentális, emocionális, spirituális és pénzügyi eredményt. Az összes szolgáltatás, amit nyújtok és információ, amit adok, általános oktatási és szórakoztatási célt szolgál, és nem alkalmas semmilyen betegség vagy egészségügyi probléma gyógyításra vagy kezelésére és nem alkalmazom őket az Eü törvényben maghatározott céllal.