Access Facelift®

Minden alkalommal, amikor belenézel a tükörbe és megítéled magad (ráncos, puffadt, szürke, fénytelen, öreg stb.), a sejtjeid emlékeznek és magukba zárják ezeket az ítéleteket. Folyamatosan ítélkezünk önmagunkról – ahogy Eckhart Tolle írja A most hatalma c. könyvében: “Sok ember él a fejében inkvizítorral, aki folyamatosan kínozza, támadja és bünteti őt, s megfosztja életerejétől.”.

A Facelift® segít energetikailag kioldani, kitörölni az ítéleteket, így segítve a lényed. Hiszen amint elraktározunk és megjelenik az arcunkon látható módon (és az arcolvasás is használja ezt a  technikát) azok a döntések, élmények, érzések, amik értek minket életünk során. Ha ezeket és az ítéleteket, amiket az arcunkra vetítünk a tükörben elengedjük, lehetőséget adunk regenerálódásra. (Forrás: Access Consciousness™ honlapja). Itt az Access hivatalos mikrooldala az Energetikai Facelfit®ről. Itt a saját szemeddel láthatod, mire is lehet képes ez az energetiakai testkezelés!

Az Access Facelift® eszköz Access Consciousness™ rendszerébe tartozik. Olyan önsegítő eszköz, mely segít az életét tudatosan megváltoztatni szándékozó embernek változásokat indukálnia saját életében. A tudatosság a hajlandóság és képesség, hogy életünk minden területén teljes mértékig és éberen jelen legyünk ítélkezések nélkül. Így az arcunkkal és testünkkel kapcsolatban is.

A Facelift® során nem használunk semmilyen anyagot. A processz segítségével a bennragadt érzések, traumák, blokkok nyomai oldódhatnak ki, így áttételesen akár a test “folyamatos feszültségét” is csökkenthetjük, mely az öregedést is okozza. Így akár az öregedés jeleit is enyhítheti az arcon és hasonló hatással lehet a testünkre, amennyiben többször futtatjuk (legalább 5-20-szor), akkor tartós eredményt hozhat.

A videó magyar felirattal is megtekonthető: a is fogaskerékre kattintva a magyar nyelv kiválasztható a “language” menüben.

A kezelés kb. 90 perc és masszázságyon fekve ruhában történik.

Hány eljárás használ arcdiagnosztikát? Nem csak a Schüssler-sók meghatározásához figyelik a vonásokat, de vannak olyan irányzatok, ahol az arc jellegzetességei alapján szinte egész életedet, személyiségedet ki lehet olvasni. Miért?

Mert az arcodon ott van minden átélt esemény, trauma nyoma. Ezek s hozzájárulnak a ráncokhoz.

Mi lenne, ha tudnánk segíteni kioldani a traumákat a testünkből? Nem lehet.. Tényleg? Próbáltad már? Egy csontkovács mit csinál? Vagy egy masszőr? Kiropraktőr? Az izmok masszírozásával a feszültséget képes oldani, amit a testedbe tettél – mentális feszültségből fizikai lett.

A következőkben Takács Györgyi Access Energetic Facelift® Facilitátorral, CFMW-vel készített 4 részes videónkat nézheted meg az Access Energetic Facelift®-ról:

Az Access Energetic Facelift® egy számomra elképesztő eljárás, ami az öregedés jeleit “visszafordíthatja” az arcon és hasonló hatással lehet a testre is – tapasztaltam! Miért? Mert azoknak a traumáknak a nyomát oldja, amik a ráncok keletkezésében is részt vesznek. És mi másra jó még: segítségével oldhatjuk az öregedéssel kapcsolatos fix nézőpontokat és ítéleteket, amelyek hatással lehetnek testünkre.

Hogy látványos változást érjünk el folyamatosan végezzük (5-20 alkalommal).

Erdélyi Szilvivel, az Access Minősített Facilitátorával (CF) és Takács Györgyi Facelift Facilitátorral (AFF), CFMW-vel beszélgettünk hárman, mit jelent nekünk a Facelift, mita dott és miket tapasztaltunk az évek alatt, amióta használjuk és/vagy okatatjuk az Access Energetikai Ránctalanítását:

Kozmetikusoknak, sminkeseknek, masszőröknek, szépészeti iparágban dolgozóknak érdemes megtanulniuk, hogy hozzáadhassák ezt a pluszt kezeléseikhez, növelve azok hatékonyságát.

Itt olvashatsz angolul még többet a Facelfitről!

2021. január 19-én jelent meg egy cikk a Cosmopolitan online kiadásában.

A fordítását itt találod.

 

TANFOLYAM:

Ha szeretnéd magadon is alkalmazni, megtanulhatod és használhatod is azonnal. Ez egy egynapos tanfolyam, ahol két Faceliftet® adsz és kettőt kapsz. A tanfolyam során kapsz egy magyar nyelvű kézikönyvet, egy segítő ábrát és igazoló oklevelet. Hogy mit ír az Access® a saját honlapján a Facelfit® tanfolyamról, itt elolvashatod magyarul.

A tanfolyam elvégzésének nincs előfeltétele, nem kell hozzá Access Bars® végzettség sem.
Ára: 138 000 Ft – nemzetközileg szabott ár

15 éves korig ingyenes egy fizető felnőtt kíséretében. 15-18 éves korig, illetve ismétlőknek féláron végezhető!

Előzetes regisztráció szükséges!
Lemondani a tanfolyamot annak megkezdése előtt 48 órával lehetséges. Megértésedet köszönöm!

Aktuális tanfolyam ideje: itt ill. a facebook oldalamon az Események között.

Az Access Consciousness™ arról szól, hogy képesek legyünk változásokat létrehozni önmagunkban, hogy szabad akaratunkból változtassunk azon, amin szeretnénk. Mindezt tudatosan tehetjük, éberen arra, hogy választásaink mit is teremtenek valójában. Az energetikai testkezelések egyfajta eszközök a nagyobb éberség és tudatosság eléréséhez. A tanfolyamok elvégzése nem jogosít fel egészségügyi tevékenység folytatására, pszichoterápiás eljárásra, sem annak kiegészítésére, támogatására, bármely az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény hatálya alá tartozó konvencionális vagy nem-konvencionális gyógyító eljárás folytatására.

 

A web- és Facebook oldalamon található információk nem helyettesítik az orvosi, szakorvosi vagy bármely egyéb szakértői tanácsadást. Ezen információkat valamint a konzultációkon ill. videókban elhangzottakat mindenki saját felelősségére és döntése alapján használhatja vagy alkalmazhatja saját életében.
A weboldalamon, a Facebook oldalamon leírt és videókban, konzultációkon alkalmazott módszerek nem diagnosztizálnak és nem is gyógyítanak. Egyik általam használt és ismertetett eszköz/módszer, rendszer ill. konzultációs sem irányul egészségügyi tevékenység folytatására, pszichoterápiás eljárásra, sem annak kiegészítésére, támogatására, bármely az egészségügyről szóló 1997. évi CLVI. törvény (a továbbiakban Eü. tv.) hatálya alá tartozó kovencionális van nem-konvencionális gyógyító eljárás folytatására. Nem kezelek betegségeket, tüneteket, nem gyógyítok, ilyen jellegű problémákkal megfelelő orvoshoz, szakorvoshoz kell fordulni. A konzultációk semmilyen formában nem helyettesítik a betegségek orvosi diagnosztizálását és kezelését, nem céljuk sem a betegség megelőzése, sem a gyógyulás támogatása. Nem tételezek fel és nem garantálok semmilyen fizikai, mentális, emocionális, spirituális és pénzügyi eredményt. Az összes szolgáltatás, amit nyújtok és információ, amit adok, általános oktatási és szórakoztatási célt szolgál, és nem alkalmas semmilyen betegség vagy egészségügyi probléma gyógyításra vagy kezelésére és nem alkalmazom őket az Eü törvényben maghatározott céllal.