Access® Body processzek

Az Access Consciousness® több Body® processzel is dolgozik. Ezek eszközök ahhoz, hogy ahhoz, hogy kikulcsoljanak, megváltoztassanak vagy aktiváljanak dolgokat a testünkben. A testek szeretik az érintést. Az Access® nyújtotta energetikai processzek könnyedek a testek számára és nem csak fizikai testünkre hatnak, hanem változásokat indítanak el életünk más területein is. A kezelések lényege a testben (fizikai vagy spirituláis, energetika) tárolt traumákat képes kioldani, melyek “mellékhatásaként” a fizikai testben is bekövetkezhetnek változások (hegek halványodása, fájdalmak elmúlása, látásjavulás stb.).

Az, hogy kiben mekkora mértékű változás indul be, az az adott klienstől függ. A kezelések nem erőltetnek semmit, nem tesznek semmit “be” beléd. Csupán megadják a kellő energiát a változáshoz, amire a “testeidnek” szükségük van. A változás üteme és mértéke az adott test “korlátaitól” függ. A testkezelést adó csak lehetőséget és energiát biztosít ahhoz, amit a kliens teste meg szeretne változtatni a kezelés által. Az Access Consciousness® energetikai testkezelései a teljes szabadságról és könnyedségről szólnak:

 • változz úgy
 • akkor
 • olyan ütemben és
 • ott, ahol Neked jó.

Nem mi kezelők döntjük el, mi kell Neked. Ezt csak Te tudod. Mi csak segítünk, hogy megváltoztathasd azt, ami nem működik Neked és azt teremtsd helyette, ami Neked működik 🙂

A Bars®on kívül 59 process elérhető, pl.:

 • MTVSS – a „választás eszköze, amivel sok mindent helyre lehet tenni, ami félreműködik. Ez az Access egyik legdinamikusabb kézrátétes eszköze. Kb. 90 perceset vesz igénybe, gyerekek esetében rövidebb.
 • Mimikri – ezzel azt változtathatjuk meg, ahol mások valóságának leutánzásával (mimikrijével) teremtettük az életünket ahelyett, hogy a saját választásaink alapján tettük volna. Mimikrized  mások nézőpontjai és életét, amikor meg akarod érteni őket intellektuálisan és emiatt a hasonlóságot  is megteremted.
 • Döntés segítő processz – amikor nem tudunk dönteni egy kérdésben, elakadtunk.
 • Sejtmemória – a traumák hatását segíthetjük ezzel energetikailag oldani.
 • Kauzális (ok-okozati) bebörtönzés megsemmisítése – ez a kezelés segít, hogy megváltoztasd fizikai síkon mindazt, amit eddig nem tudtál. Ha van olyan dolog, amit nem tudsz már jó ideje megváltoztatni, pedig sokat foglalkoztál vele, mert olyan, mintha be lenne zárva, akkor próbáld ki ezt.
 • Látás – a processz segíthet oldani a szemben lévő traumákat, melyek a látás módosulásában szerepet játszhattak.
 • Mélylazítás – olyan processz, mely a túlterhelt izmok teljes ellazításában segíthet azáltal, hogy oldhatja az izmokban tárol traumákat, blokkokat.

Nekem az Access® sok-sok éberséget adott a testemmel kapcsolatban is és tejesen más  teret, ahonnan működhetek!

Az Access Consciousness™ arról szól, hogy képesek legyünk változásokat létrehozni önmagunkban, hogy szabad akaratunkból változtassunk azon, amin szeretnénk. Mindezt tudatosan tehetjük, éberen arra, hogy választásaink mit is teremtenek valójában. Az energetikai testkezelések egyfajta eszközök a nagyobb éberség és tudatosság eléréséhez. A tanfolyamok elvégzése nem jogosít fel egészségügyi tevékenység folytatására, pszichoterápiás eljárásra, sem annak kiegészítésére, támogatására, bármely az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény hatálya alá tartozó konvencionális vagy nem-konvencionális gyógyító eljárás folytatására.

 

A web- és Facebook oldalamon található információk nem helyettesítik az orvosi, szakorvosi vagy bármely egyéb szakértői tanácsadást. Ezen információkat valamint a konzultációkon ill. videókban elhangzottakat mindenki saját felelősségére és döntése alapján használhatja vagy alkalmazhatja saját életében.
A weboldalamon, a Facebook oldalamon leírt és videókban, konzultációkon alkalmazott módszerek nem diagnosztizálnak és nem is gyógyítanak. Egyik általam használt és ismertetett eszköz/módszer, rendszer ill. konzultációs sem irányul egészségügyi tevékenység folytatására, pszichoterápiás eljárásra, sem annak kiegészítésére, támogatására, bármely az egészségügyről szóló 1997. évi CLVI. törvény (a továbbiakban Eü. tv.) hatálya alá tartozó kovencionális van nem-konvencionális gyógyító eljárás folytatására. Nem kezelek betegségeket, tüneteket, nem gyógyítok, ilyen jellegű problémákkal megfelelő orvoshoz, szakorvoshoz kell fordulni. A konzultációk semmilyen formában nem helyettesítik a betegségek orvosi diagnosztizálását és kezelését, nem céljuk sem a betegség megelőzése, sem a gyógyulás támogatása. Nem tételezek fel és nem garantálok semmilyen fizikai, mentális, emocionális, spirituális és pénzügyi eredményt. Az összes szolgáltatás, amit nyújtok és információ, amit adok, általános oktatási és szórakoztatási célt szolgál, és nem alkalmas semmilyen betegség vagy egészségügyi probléma gyógyításra vagy kezelésére és nem alkalmazom őket az Eü törvényben maghatározott céllal.