Filmajánló – A sebész, akit vilászerte imádtak és a “vélelmezett valóság”ok

Mi a vélelmezett valóság?
Nézd meg ezt a sorozatok az egyik sztreaming szolgáltatónál: Egy megdöbbentő, igaz történet egy lelepleződött sebészről (Paolo Macchiarini)
Azta! ? Hát ha végignézed a 3 részes sorozatot, asszem erős ízelítőt kapsz abból, hogy mennyi minden csak egy vélelmezett valóság ? és mennyire most van itt az idő, hogy éber legyél és hajlandó legyél azt látni ?️, ami van ahelyett, amit vélelmezel, hogy van!
Egy csomó dolgot feltételezel, gondolsz, megszoktál, kikövetkeztetsz, kiszámítasz, elvársz … és mi van, ha mégsem? És nem hinnéd el, mert az nem lehet…? Pedig DE!?
Ez az ember a dokumentum film szerint nem csak férfiként szédített egyszerre több nőt, de hát a munkája is elég érdekesen alakult… A végkifejletről nem is beszélve! De nem írok le többet, mert akkor már nem is érdemes megnézni… pedig szerintem kell ez a 3 epizód ahhoz, hogy meg tudjuk emészteni épp ésszel, hogy ilyen márpedig van!
Mekkora ajándék az Access Consciousness, ami az éberségre facilitál, ami eszközöket ?️ ad arra, hogy amikor meglátod, hogy szétesik a világod, amiről azt gondoltad hogy valós – mert azt választod, hogy éberré válasz -, akkor képes legyél megtalálni benne önmagad, a lehetőségeket, az örömöt… minden körülmények között!
Szóval ha szeretnéd tudni, mi is a vélelmezett valóság, hogyan is néz ki a valóságban és erős idegeid vannak, nézd meg ezt a mini filmsorozatot – ami egy igaz ❗történet!
Hogyan lehetne még ennél is jobb?!
A vélelmezett valóságok (VV) Dr. Dain Heer 15 napos The great reset programjából idézve: “Vélelmezett valóság az, amiről vélelmezed, hogy ez van. A legtöbb vélelmezést bevettük a családtól, barátoktól, valóságtól, a társadalomtól. … Mi van, ha a valóság nem valós?… A VV-ok mindenki más nézőpontjai, amiket választottál, hogy elhiszed… 99,9%-a nem a tied, de 99%-t magadévá tetted, hogy olyan lehess, mint mindenki más, hogy részese lehess ennek a valóságnak…” – Dr. Dain Heer, The great reset, day 4.
Bővebben az Access Consciousness Alapozó tanfolyamán hallhatsz róla.