Párkapcsolat – ANKH ÖNISMERETI TÁRSASJÁTÉK – GODÓ GÁBORRAL 2017.09.21-ÉN

ANKH

Már régóta keresed hiábavalóan az ideális társadat?

Ugyanazok a körök ismétlődnek a párkapcsolataidban?

Úgy érzed, hogy képtelen vagy a hosszú távú elköteleződésre?

 

Van egy mondás, ami szerint nem azt kapjuk, meg amire vágyunk, hanem azt, akik vagyunk. A vágyott dolgok is, beleértve az ideális férfit vagy nőt, csak akkor érkezhetnek meg életünkbe, ha magunkban építjük fel az ehhez szükséges érzelmi és lelki feltételeket.

Sőt, a pozitív pszichológia kutatói azt találták, hogy a szerelmi életükben sikeres embereket minden más erényünk alapja, a magas önértékelés különbözteti meg másoktól!

Saját magunk szeretetét úgy képzelheted el, mint egy fának a gyökérzetét, ami egyrészt stabilitást ad, másrészt minden elágazása más és más képességekkel ruház fel minket. Az egyik magabiztossággal, a másik nyitottsággal, a harmadik szexuális vonzerővel és így tovább.

Ahhoz, hogy megteremtsük vágyainkat, harmonikus szerelmet vonzzunk életünkbe, hálát és harmóniát éljünk meg a mindennapjainkban saját „lélek fánk” megismerése és megfelelő táplálása a kulcs.

Ebben segít a varázslatos Ankh társas, ahol kiderítjük mi tart vissza a szerelemtől és megtudod, hogyan engedheted be életedbe az ideális partneredet! Könnyed és játékos formában keressük meg, hogy milyen gátak tartanak vissza attól, hogy partnerre vagy tartós párkapcsolatra lelj!.

Gyere és játssz velünk 2017. szeptember 21-én 18-21 óra között Törökbálinton a Tükör Szépségszalonban a játék kitalálójával és játékvezetőjével, Godó Gáborral! Jelentkezni a Szalon Facebook oldalára írt üzenetben lehet vagy az én Facebook oldalamra írt üzenettel illetve nálam, e-mailen.

 

Mi az Ankh?

– Az Ankh társasjáték egy önismereti coaching eszköz, mely céljaink elérését és a minket visszatartó gátak meghaladást támogatja.
– A játék segíti egy helyzettel kapcsolatos tisztánlátást, segítségével megfejtjük az elakadásaink valódi okait és megoldásokat találunk.
– Rámutat, azokra a hiányosságainkra melyek gátolnak és azokra az erősségeinkre, amiket felhasználhatunk a helyzet megoldására.

Miért különleges?

  • A rendszer nemcsak könnyed és játékos, hanem egyszerre dinamikus is, azaz minden pillanatban a minket leginkább foglalkoztató, aktuális kérdésekre kapunk válaszokat.
  • Pont ez a legfőbb különbség más módszerekhez képest, hogy egyszerre határtalan és könnyed, mégis igazi mélységeket képes megmozgatni.
  • Ráadásul, a körökre osztott, interaktív formátumnak köszönhetően sosem unatkozol és megismerhetsz 2-3 hozzád hasonló cipőben járó, értékes embert!

Egy alkalom részvételi díja: 5.000 Ft.

A programra pénz- és időgaranciát vállal Gábor, azaz ha nem azt kapod, amit vársz, akkor bármikor kisétálhatsz, a befizetett összeget pedig visszatéríti.

Egy alkalomra maximum 6 embert tudunk fogadni, ezért a részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött! Jelentkezni a Szalon Facebook oldalára írt üzenetben lehet vagy az én Facebook oldalamra írt üzenettel illetve nálam, e-mailen.

 

Visszajelzéseink a játékélménnyel kapcsolatban:

Saját élményem:
“Sokat adott a játékban, hogy JÁTÉK (játékos formában, többen és több fordulóban “játszunk”,  hol könnyedebb hol komolyabb hangulatban), hogy CSOPORTban játszunk, így sok üzenetet tudunk adni egymásnak saját problémáinkon és válaszainkon keresztül és hogy van JÁTÉKVEZETŐ, aki inspiráló kérdéseket tesz fel, moderálja és koordinálja a játékot témában és időben is.
Amivel többet ad Gábor játéka egyéb kártyáknál, az többek között az, hogy csoportban “játszunk” és így minden szó, ami elhangzik, üzenet minden játékosnak.
A kártyák pontos koncepció szerint készültek, ötvözve pszichológiai és coaching elemeket is – és természetesen a tudatalattit is felhasználja a játék, mint minden kártya. Így segít tudatosítani erősségeinket, gyengeségeinket és összeszedni a gondolatainkat adott probléma esetén.”

“Az ANKH varázsol és él…Veled!…elképesztő! Szívből ajánlom bárkinek, aki szórakozva és gyorsan szeretne önismeretezni.”

„Nagyon élveztem! A játék maga annyira komplex és határtalan. Igazi mélységeket képes megmozgatni, ha nyitott rá az ember!”

„Amilyen mélységű felismerésekre jutottam mindössze néhány óra alatt, azt egyéni foglalkozásban számos találkozó eredményeként értem el.”